Tragedie, în Italia, pentru 8 membrii ai unei familii din judeţ. Maşina lor s-a izbit de un camion. Bunicii și doi nepoți, de 10 luni şi 10 ani, au murit pe loc. Părinţii şi doi copii, duşi la spital

Tragedie de nedescris pentru o familie din judeţul nostru. Mașina Volkswagen în care se afla familia din Reteag – mamă, tată, patru copii și bunicii paterni – s-a izbit puternic de un camion oprit pe marginea autostrăzii, iar apoi a ricoșat într-un alt autovehicul. Tragedia s-a petrecut pe autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino. Autostrada a fost închisă timp de ore bune, în urma accidentului.
Patru persoane au murit pe loc: cei doi bunici și nepoții lor de 10 luni, respectiv 10 ani. Pe lângă părinţi, la spital au ajuns şi ceilalţi doi copii ai familiei.
Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Bologna au întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului, a precizat MAE.
Sursa: La Repubblica, Arezzo Ora, dej24.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5