Un american şi-a deschis afacere la Bistriţa. Vezi cum sărbătoreşte „Ziua Americii”

O familie deosebită, John &Nicole Coorey din SUA, care s-a stabilit la Bistriţa, deschizându-şi o afacere de familie constând în preparate de pizza&grill, s-a adaptat perfect la condiţiile din România şi din Bistriţa şi oferă, cu amabilitate şi promptitudine, la o calitate deosebită şi un preţ rezonabil, delicioase preparate americane ca pizza, sandwisches, salads&more,desserts şi drinks (băuturi nealcoolice), inclusiv livrări la domiciliu prin comandă telefonică la nr. 0727.796360, localul funcţionând între orele 12.00-22.00, de luni până sâmbătă, iar duminica este deschis, dacă există turneu de tenis de câmp.
Aici veţi găsi şi două terenuri moderne de tenis de câmp pentru relaxare sau performanţă, un local curat, elegant, terasă, parcare, toate sub sigla American Pizzeria&Grill, o unitate care se află pe str. Drumul Cetăţii, nr. 26 din Bistriţa.
Americanul John ne-a precizat, cu mândrie „Sunt în România, aici, la Bistriţa, mă simt foarte bine, oamenii sunt respectuoşi, suntem veniţi de 5 ani, ne-am format o clientelă, dar iubesc America.
Sunt căutat de concetăţenii din America care lucrează în Bistriţa, în zonă, la diferite fabrici şi birouri, care vor mâncare americană, dar vin la noi libanezi, iordanieni, chinezi, englezi, norvegieni, cetăţeni din Republica Moldova şi din Africa de Sud, care sunt angrenaţi în afaceri în Bistriţa şi care doresc meniuri americane, inclusiv la pachet.
Vom sărbători „Ziua Americii” pe 4 iulie, aici, cu prietenii apropiaţi şi care iubesc America, cu mâncăruri tradiţionale şi americane.
Dumnezeu să binecuvânteze America şi România”.
O familie cu suflet american şi român, care s-a realizat şi la Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5