Un bărbat din Jelna, prins furând lemne, cu ajutorul facebook-ului! A condus şi fără permis o motocicletă furată

La data de 30 ianuarie a.c., în cadrul acțiunilor preventive desfășurate de polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice și cei ai Secției 1 de Poliție Rurală Bistrița l-au depistat în trafic, pe DJ 173C, în localitatea Jelna, pe un bărbat de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea o motocicletă fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate, a rezultat faptul că motocicleta nu este înmatriculată, iar numerele de înregistrare aplicate aparțin altui moped, pe care conducătorul auto l-a deținut în trecut. De asemenea, polițiștii au stabilit că motocicleta în cauză figurează ca fiind sustrasă din Spania.

"Totodată, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii în care apare cu un autoturism proprietate personală, în fondul forestier al comunei Budacu de Jos, de unde ar fi sustras material lemnos. Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010 cu amendă în valoare de 1.000 lei pentru pătrunderea fără drept cu un autovehicul în fondul forestier și pentru sustragerea de material lemnos", se arată în comunicatul remis readcţiei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere  fără  permis.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5