Un beclenar, un rodnean și un bistrițean riscă închisoarea după ce au condus fără permis, pe drumurile judeţului. Alți trei din Bistrița, Bistrița Bârgăului şi Parva, prinşi băuţi la volan

La data de 20 iunie a.c., în urma acțiunilor preventive desfășurate, au fost depistați, în flagrant, la volanul unor autoturisme, trei bărbați care conduceau, deși nu aveau acest drept. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Beclean, depistat pe raza localității Chiuza, un rodnean de 53 de ani, depistat pe raza localității de domiciliu și un bistrițean de 42 de ani. Cei trei riscă închisoarea de la 1 la 5 ani, fiind cercetați pentru infracțiunea de conducere fără permis.
La aceeași dată, polițiștii au depistat alți trei bărbați, în timp ce conduceau autoturisme și se aflau sub influența alcoolului. Unul dintre aceștia, în vârstă de 40 de ani, din Bistrița, a fost depistat pe raza municipiului, iar valoarea indicată de etilotetst a fost 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un altul, de 67 de ani, din Bistrița Bârgăului, a fost depistat pe raza localității Susenii Bârgăului, iar în cazul lui, valoarea indicată de etilotest a fost 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al treilea, în vârstă de 32 de ani, din Parva, a fost depistat la ieșirea din localitatea de domiciliu, iar valoarea indicată de etilotest a fost 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta din urmă nu deține nici permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările pentru tragerea la răspundere penală a celor trei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5