Vezi tarifele care vor fi practicate prin noul contract cu SUPERCOM!

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va dezbate, în şedinţa ordinară de marţi, proiectul de hotărâre privind delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare din județul Bistrița-Năsăud, către S.C. Supercom S.A. București, ofertantul declarat câstigător al licitației deschise, conform Raportului procedurii nr.1006 din 18.10.2018.

Aleşii judeţeni vor aproba încredinţarea mandatului special preşedintelui Emil Radu Moldovan pentru a vota, în numele şi pe seama Consiliului Judeţean Bistrița-Nasaud, în cadrul Adunării Generale a ADI Deşeuri pentru încheierea contractului cu Supercom.

ADI Deşeuri și Direcţia tehnică, investiţii, lucrări publice din cadrul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud vor face predarea-primirea către S.C. Supercom S.A. București a  infrastructurii tehnico-edilitare aferentă serviciului public de salubrizare, respectiv activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor municipale, inclusiv managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare pentru județul Bistrița-Năsăud,  în termen de 90 de zile de la data încheierii contractului.

În 14 decembrie 2016, s-a hotărât organizarea procedurii de atribuire prin licitație deschisă a unui Contract de delegare prin concesiune în vederea prestării serviciului de salubrizare la nivelul județului Bistrița-Năsăud, pe seama și în numele unităților administrativ-teritoriale membre, cu respectarea de către Asociație a drepturilor ce i-au fost delegate prin Statutul Asociației și a prevederilor incidente în materie.

          În procedura de atribuire prin licitație deschisă au fost depuse oferte de către S.C. RER Sud S.A. din Buzău, S.C. Supercom S.A. din București și S.C. S.C. Activ-Salubritate S.A. din București.

         Evaluarea ofertelor depuse în cadrul procedurii de concesiune prin licitație deschisă s-a finalizat prin aprobarea Raportului procedurii nr. 1006 din 18.10.2018, prin care câștigător al licitației a fost desemnat ofertantul S.C. Supercom S.A. București.

          Prin adresa nr. 1113 din 14.11.2018 a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud, înregistrată la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud cu nr. IX/23505/15.11.2018, se solicită Consiliului Județean Bistrița-Năsăud  adoptarea unui proiect de hotărâre pentru aprobarea atribuirii și încheierii Contractului „Delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare respectiv activitatea de colectare, transport, depozitare și transfer al deșeurilor municipale inclusiv deșeuri periculoase din deșeuri menajere și managementul Stațiilor de Transfer și al Centrelor de Colectare din județul Bistrița-Năsăud” către operatorul declarat câștigător al licitaţiei publice, conform Raportului procedurii nr. 1006 din 18.10.2018.

        Tarife rezultate în urma procedurii de licitație privind delegarea prin concesiune a serviciului public de salubrizare :

ACTIVITATEA

TARIFE

DESCRIERE

Tarif ofertat fara TVA

Colectare, transport, depozitare şi transfer al deşeurilor municipale, inclusiv a deşeurilor periculoase din deșeuri menajere, cu excepţia celor

cu regim special

 

Tarif 1- persoane fizice inclusiv asociaţii de locatari / proprietari Mediul URBAN

 

70,64 lei/pers/an

Tarif 2- persoane fizice inclusiv asociaţii de locatari / proprietari Mediul RURAL

 

22,45 lei/pers/an

Tarif 3 – agenţi economici / instituţii publice Mediul URBAN si RURAL

 

216,61 lei/tonă

Colectare, transport, depozitare, sortare, valorificare si eliminare adeşeurilor rezultate din activităţi de construcţii şi demolări

Tarif 4 - persoane fizice inclusiv asociaţii de locatari / proprietari Mediul URBAN si RURAL

 

121,12 lei/tonă

Tarif 5 – agenţi economici /instituţii publice Mediul URBAN si RURAL

 

121,12 lei/tonă

Colectare, transport, depozitare şi valorificare a deşeurilor voluminoase

 

Tarif 6 - agenţi economici /instituţii publice Mediul URBAN si RURAL

 

61,53 le/tonă

Tarif 7 – persoane fizice inclusiv asociaţii de locatari / proprietari Mediul URBAN si RURAL

61,53 le/tonă

 

Tarife aferente Contractului 1908/02.09.2016!

 

ACTIVITATEA

TARIFE

DESCRIERE

Tarif ofertat fără TVA

Colectare, transport și transfer al deșeurilor municipale, inclusiv a deșeurilor toxice periculoase din deșeurile menajere, cu excepția celor cu regim special

MEDIUL URBAN

Tarif 1

Persoane fizice inclusiv asociații de locatari/proprietari (lei/pers./luna, fara TVA)

99 lei/pers/an 

8,25 lei/pers/lună

MEDIUL  RURAL

Tarif 2

Persoane fizice inclusiv asociații de locatari/proprietari
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

30 lei/pers/an 

2,50 lei/pers/lună

 

Tarif 3

Agenți economici/instituții publice
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

 290 lei/tonă

Colectarea, transportul, depozitarea deșeurilor rezultate din activități de construcții și demolări

Tarif 4

Persoane fizice inclusiv asociații de locatari/proprietari
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

21,50 lei/tonă

Tarif 5

Agenți economici/instituții publice
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

21,50 lei/tonă

Colectarea,transportul, depozitarea și valorificarea deșeurillor voluminoase și DEEE

Tarif 6

Persoane fizice inclusiv asociații de locatari/proprietari
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

24,90 lei/tonă

Tarif 7

Agenți economici/instituții publice
(lei/pers./luna, fara TVA)
 

24,90 lei/tonă

 

 

 

 

Comentarii

26/11/18 11:50
Comentator

Toti " smecherii " care participa la licitatiile publice, accepta la inceput un pretz minim posibil ca sa castige licitatia, dupa care isi arata "coltzii " si incep sa justifice fel si chip, cresterea pretzului . Prosti sunt edilii nostri ca accepta asa ceva si nu stipuleaza in contract , ca pretul licitat ramane neschimbat pe perioada de derulare a contractului si negocierea acestuia sa se poata face doar cand va fi vorba de un nou contract si numai daca nu vor avea concurenti la licitatia viitoare .
Daaa... " prostu si smecheru " nu-i cine mananca ...

27/11/18 12:57
cititor

Draga prietene, daca in aceste contracte nu sunt puse clauzele de interdictie de renegociere ori de stabilitate a pretului licitat pana la expirarea contractului, inseamna ca inca de la inceput, era hotarata ( aranjata ) societatea care sa castige licitatia si care dupa licitatie, sa puna ce preturi vrea " muschii sai " si bine inteles ca nu fara un anume " interes" al cuiva care a omis aceste clauze. Ce nu este clar ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5