( Video) Bistriţa, între agonie şi extaz la Chefi la cuţite. Un pas până la marea finală

Mai e un pas până în finală, iar Bistriţa stă destul de bine în concursul „Chefi la cuţite”. Prima probă, decisivă înaintea finalei, a avut temă la liberă alegere, însă condiţia a fost să fie inovativă, iar juriul format din designeri, blogg-eri, artişti să găsească „avion în farfurie”. Şi se pare că Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Romuli, a reuşit să impresioneze cel mai tare cu ceea ce ştie ea să facă cel mai bine, somon, cu două sosuri, având cea mai bună farfurie, depăşind astfel bucătarii cu experienţă, care vorbeau pe la colţul că bistriţeanca noastră nu are nicio şansă să ajungă departe în acest concurs.
Nu acelaşi lucru putem spune despre bârgăuana Angi Cobuţ, care a gătit vită cu sos de vin şi fructe de pădure, însă nu a fost pe gustul juraţilor, carnea fiind crudă. Aşa că, ea a ieşit din concurs cu zâmbetul pe buze, mulţumindu-le tuturor pentru că i-au acordat încredere şi că datorită acestei emisiuni şi-a câştigat o mulţime de prieteni.
https://www.youtube.com/watch?v=l52t7rmx8cs
A urmat o nouă probă, în care s-a gătit mâncare tradiţională reintrepretată, jurizată de gospodine ce au trecut şi ele prin acest concurs, Nina Rus reuşind din nou să aibă una dintre cele mai bune farfurii, gătind pârjoale moldoveneşti la cuptor.
Pentru proba a doua, concurenţii au avut de gătit una dintre mâncărurile preferate ale familiei altui concurent, prin tragere la sorţi Nina Rus având de preparat pere cu sos de vin. Însă, înainte de probă, ea a avut o surpriză, în portul popular de pe Valea Sălăuţei venind în platou cei doi copii ai ei, împreună cu soţul.
https://www.youtube.com/watch?v=4QjDscWnNfY

Produsul final arată destul de bine, însă dacă juriul va acorda sau nu încredere bistriţencei să ajungă în finală şi să intre în competiţia pentru cei 30.000 euro, vom afla în această seară pe Antena 1.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5