( Video) Măruţă, învaţă numele artiştilor bistriţeni!

„O dragoste începută cu bacşiş. Ea a cântat, el i-a dat bani pe scenă şi haideţi să vedeţi ce fericiţi sunt acum. Se pregătesc de nuntă mare la care tot Ardealul este invitat”, a spus Cătălin Măruţă, invitând apoi pe platoul emisiunii ce-i poartă numele pe Lazăr şi Andrada, tinerii artişti stabiliţi la Bistriţa. Încă o dată s-a dovedit că prezentatorul este nepregătit şi că pronunţă aiurea de pe prompter numele invitaţilor, în loc de Andrada Bârsăuan spunând Andrada Barusuan.
Într-o emisiune profesionistă ar trebui să ştii dinainte măcar să rosteşti corect numele invitaţilor. Apoi, dându-şi seama că a greşit a rugat-o pe artistă să-şi pronunţe corect numele. A urmat apoi, în stilu-i caracteristic, prezentarea poveştii de dragoste dintre Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, despre care prezentatorul a spus că vine din familia armenilor, nerostind nici măcar o clipă zona natală a acestuia, Valea Someşului, comuna Şanţ. Până în momentul în care tinerii au prezentat tradiţionalul coş ce se duce la emisiune ce a conţinut o pască făcută de bunica lui Lazăr la Şanţ, prăjitură cu mere, cornuleţe, dar şi ţuică.
„M-am mutat la Bistriţa şi ne pregătim de două nunţi, anul viitor, una la Satu Mare (24 octombrie) şi una în comuna Şanţ (6 noiembrie). Sunt tradiţii deosebite. Vom avea 16 perechi de naşi şi 500 de invitaţi la fiecare locaţie” spune Andrada. Cei doi artişti au trimis un mesaj pe email-ul redacţiei că au o poveste de dragoste frumoasă şi, uite aşa, au ajuns în platoul realizatorului.
Ne întrebăm uneori, unde sunt acele emisiuni profesioniste în care se vorbea mai mult despre cariera artistică decât despre viaţa personală. Au mai rămas mici insuliţe la Televiziunea Română, în rest, tinerii trebuie să vină cu subiecte legate de viaţa privată pentru a putea interpreta şi un cântec.
Lazăr şi Andrada formează un cuplu frumos, care suntem convinşi că va avea succes în muzica populară şi le urăm mult succes pe piaţa de profil cu primul lor album comun - „Doamne, faină eşti viaţă”, apărut în aceste zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5