( Video) Sărbătoare în familia artiştilor profesionişti. I-a dat inelul de logodnă de Crăciun !

Doi frumoşi artişti de muzică populară s-au logodit în săptămâna Crăciunului, de ziua de naştere a viitoarei mirese. Anunţul a fost făcut pe facebook, postând în acelaşi timp la rubrica Relaţie logodit(ă).
Cei doi artişti sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din folclor, din tânăra generaţie, care străluceşte pe scenele bistriţene, sătmărene şi maramureşene la mulţimea de petreceri unde sunt chemaţi, dar şi în spectacolele Ansamblului "Dor Românesc". Reţeta este una de succes, ea cu vocea, el cu saxofonul, la fel ca alte cupluri îndrăgite de români: Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu, Florentina şi Petre Giurgi, Cornelia şi Lupu Rednic, Lavinia Goste şi Marius Zorilă, Oana Matei şi Emilian Coruţi şi lista poate continua.
"Va mulțumesc pentru toate mesajele voastre, nu am reușit sa va răspund fiecăruia in parte dar sunt fericita sa știu câți oameni s-au gândit la mine. Va împărtășesc cea mai mare bucurie a mea pe care mi-a oferit-o viața la 22 de ani ! Te iubesc Lazăr Arman ! Va daruiesc toate cele bune , sărbători frumoase și multă sănătate" este mesajul transmis de Andrada Bârsăuan absolventă la Administrarea Afacerilor la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. De loc din Satu Mare, Andrada Bârsăuan s-a mutat la Bistriţa, alături de Lazăr Arman, absolvent al Academiei de Muzică Gheorghe Dima, angajat la Dor Românesc. Nunta va fi, cu siguranţă va fi una dintre cele mai frumoase nunţi din Bistriţa.
Cotidianul Răsunetul le urează multă fericire şi înţelegere.
Vă oferim şi un colind filmat de cei doi în comuna natală a lui Lazăr Arman, Şanţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5