Cel mai nou cuplu din muzica populară este bistriţean! Au spus Da la Starea civilă, urmează două... nunți !

Sunt tineri, frumoşi, talentați, populari şi formează un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului!

Au cucerit un public numeros cu iubirea şi vocea lor. Sătmăreanca Andrada Bârsăuan si bistriţeanul Lazăr Arman, fac furori la petrecerile unde sunt invitați sa cante. Cei doi tineri artisti se bucură de mare succes la public, dovadă e şi faptul că au foarte multe concerte în toata țara.

Povestea lor de iubire este fabuloasă. "Eu și Lazar ne-am cunoscut prin cântec! Întâmplarea a fost sa cântam impreuna la nunta unei colege de cântec, atunci l-am întâlnit pentru prima oară, m-a impresionat cum cânta la saxofon din prima clipa. După 3 luni de zile, destinul a fost ca eu sa cant la o seara organizata de folclor in Cluj Napoca, unde el impreuna cu colegi de cântec au venit ca invitați... și cea mai amuzanta faza din toată povestea începutului nostru a fost ca eu cântam iar Lazar a dat bani la lăutar, i-a plăcut tare de tot cum cântam încât mi-a dat bacsis. După seara aceea avea postări cu mine pe o rețea de socializare și îndrăzneața bineînțeles i-am scris, îmi place de domnișoara cantereata, și așa a sărit scânteia noastră, in urma cu aproape 2 ani." a declarat Andrada Bârsăuan despre cum si-a întâlnit sotul, cunoscutul saxofonist Lazăr Arman.

Inca de cand s-au vazut pentru oara si-au dat seama ca sunt suflete pereche si la doar noua luni de cand au inceput relatia cei doi s-au mutat impreuna, artista renuntand la orasul natal Satu Mare pentru Bistrita, orasul soţului. La scurt timp dupa ce s-au mutat impreuna, Andrada a fost ceruta in casatorie chiar de ziua ei de nastere, în 2017, iar săptămâna aceasta au făcut Starea civilă la Bistriţa.

la anul in 2019 au planificat sa faca si nuntile. Da!, ati auzit bine... nuntile! Cei doi vor face doua nunti: una la Satu Mare si una la Bistrita.
Cei doi artiști vor face două nunți grandioase cu peste 1000 de invitați și multe perechi de nași! Prima nuntă va avea loc pe 24 Octombrie la Satu Mare, iar cea de-a doua pe 7 Noiembrie în județul Bistrița - Năsăud. Intrepreta de muzică populară și partenerul ei de viață, Lazar Arman, sunt foarte atenți la detaliile pe care le pun la punct pentru dublul eveniment și au grijă să nu omită nimic. Artista a ales deja rochia de mireasa, pe care o va purta la ambele nunți, și a dat câteva detalii despre modul în care se va desfășura dublul eveniment.
" Prima nuntă va avea loc pe 24 Octombrie la Satu Mare, iar pe 7 Noiembrie în județul Bistrița Năsăud. Mă aflu în perioada stresului de pregătiri, cred că toate miresele trec prin etapa asta, Lazăr este cel calm eu cea agitată. Sunt bucuroasă că mi-am găsit rochia visurilor mele! Mi-am ales rochia din București, pot să vă spun doar că este așa cum mi-am imaginat că va fi, vreau să rămână surpriză! Nu e ușor, când ai de organizat 2 evenimente și total diferite, fiecare zonă are tradiția ei și încercăm să împăcăm pe toată lumea!", ne-a declarat Andrada Bârsăuan. Artista a dezvăluit și motivul pentru care s-au decis să facă două nunți mari, unde vor avea și mai multe perechi de nași: "Am hotărât să facem două nunți fiindcă ne respectam familiile și tradițiile. Vor fi două nunți mari, în fiecare parte vor fi în jur de 500 de persoane. Va fi diferit fată de cum e obișnuită toată lumea, la Satu Mare vor fi 4 perechi de nași, cei din partea mea doar, iar la Șanț, județul Bistrita Năsăud, de unde vine viitorul meu soț, este o tradiție cu nașii. Nașii de-obicei depășesc chiar și numărul 10. Încă nu știu să vă spun exact câți vor fi, dar destul de mulți. Așadar vom avea mulți nași! Am hotărât să le stabilim joia de altfel, fiindcă avem foarte mulți prieteni și colegi din domeniul nostru, iarăși de altfel avem nunți programate în fiecare Weekend! Vor cânta mai mulți artiști, asta este surpriză!", ne-a dezvăluit Andrada Bârsăuan.
Andrada Barsauan si Lazar Arman au lansat videoclipul piesei “Mi-o fost scris bădiță-n stele", ce reflecta povestea de dragoste dintre cei doi artisti. "“Mi-o fost scris bădiță-n stele... Sa fii darul vieții mele”. Cred cu siguranța ca fiecare spera sa își întâlnească jumătatea inimi, asa cum mi-a fost dat și mie. Videoclipul reflecta povestea dragostei noastre, prin cântec ne-am cunoscut, prin cântec ne-am unit. Va doresc tuturor o viața plină de iubire și bucurie!", spune artista.
Cotidianul Răsunetul le urează multă fericire şi înţelegere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5