( Video) Vedetele bistriţene, alături de familie, La Masa de Paşti. Eugenia Pugna a debutat la Televiziunea Naţională

Spectacol în familie, a doua zi de Paşti, la Televiziunea Naţională, Iuliana Tudor având invitaţi la Masa de Paşti pe cei mai îndrăgiţi interpreţi de muzică populară, alături de familiile lor. Nicolae Botgros, Mariana Anghel, Adrian Stanca, Irina Loghin, Petrică Mâţu Stoian, Gheorghe Turda, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu şi mulţi alţi artişti au fost împreună cu cei dragi într-o emisiune care, cu siguranţă, va rămâne în sufletele telespectatorilor. Ţara Năsăudului a fost reprezentată de îndrăgitul artist Alexandru Pugna, alături de soţia lui, Eugenia. Iuliana Tudor a vorbit despre rolul important pe care-l ocupă Alexandru Pugna în Ministerul Culturii, întrebând-o pe soţia lui dacă îi simte lipsa, iar răspunsul acesteia a fost că îl susţine în tot ceea ce face şi „dacă va fi nevoie mă voi muta eu la Bucureşti”. În acest cadru, după 27 de ani de căsătorie, Alexandru Pugna i-a făcut o declaraţie soţiei: „Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru mine în toţi aceşti ani, iar dacă am ajuns unde sunt acum, 50% i se datorează lui Jeni, pentru că a fost omul care mereu a fost alături de mine cu vorbe bune şi cu susţinere necondiţionată”.
Prezenţi în emisiune, soţii Florentina şi Petre Giurgi, cei care le-au fost naşi lui Eugenia şi Alexandru Pugna la nunta de argint, au spus la rândul lor că se bucură că bistriţenii vin în această formulă în emisiune, mai ales că Eugenia Pugna a fost mereu alături de toţi artiştii ce au trecut prin judeţul Bistriţa-Năsăud, fiind un susţinător şi cunoscător al folclorului autentic.
La Masa de Paşti a fost prezent şi un alt îndrăgit cuplu bistriţean, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu alături de copiii lor, Horaţiu Cigu şi Alin Pascal şi de nepoţii lor. Conform sondajelor, emisiunea a avut pe tronsonul ei orar, cea mai mare audienţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5