Vin banii pentru europarlamentare! Vezi cât câştigă preşedinţii, locţiitorii şi membrii secţiilor de votare, dar şi operatorii de calculator!

Preşedinţii, locţiitorii şi membrii secţiilor de votare, dar şi operatorii de calculator, isi vor primi banii la finalul acestei săptămâni. Potrivit Instituţiei Prefectului, în această perioadă se fac ultimele verificări la pontaje, iar după avizare vor fi virate sumele către primării. În funcţie de procesarea datelor, sumele vor fi transmise în ordine către unităţile administrativ-teritoriale.

Aşadar, banii vor fi ridicaţi de la fiecare primărie în parte. Operatorii de calculator care au reşedinţa în municipiul Bistriţa îşi vor ridica indemnizaţia de la Primăria Bistriţa, ceilalţi de la primăria unde domiciliază.

         Astfel, cei 313 preşedinţi, tot atâţia locţiitori şi operatori de tabletă din secţiile de votare vor primi câte 1067 lei. În schimb, membrii secţiilor de votare – reprezentanţii partidelor şi formaţiunilor politice – vor primi câte 266 lei. În această sumă, este inclusă şi  indemnizație de protocol de 10 lei de persoană pentru apă, cafea și gustări, potrivit legii. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5