Ziua Culturii Naţionale, marcată printr-un concurs de poezie la Liceul Tehnologic Agricol, LPS şi Liceul de Muzică “Tudor Jarda” din Bistriţa

În cadrul proiectului CAES „Tradiții și obiceiuri din județul nostru,”  de Ziua Culturii Naţionale, l-am comemorat pe poetul nostru național - Mihai Eminescu prin activități desfășurate la Liceul Tehnologic Agricol Bistrița, dar și în colaborare cu Liceul cu Program Sportiv și Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, având ca activitate comună un concurs de poezie, care se desfășoară până la sfârșitul săptămânii.

La Liceul Tehnologic Agricol din Bistrița, elevii și profesorii i-au purtat chipul poetului în piept, ca respect pentru ceea ce reprezintă. Elevii au fost curioși să-i descopere poeziile, să-l deseneze, dar mai ales să afle curiozități despre acesta.

Coordonatorii acestui proiect sunt profesorii de Limba și literatura română: prof. dr. Baci Alina, prof. Frențiu Mihaela și prof. Cifor Daniela. Proiectul are în vedere și alte activități pentru a scoate în evidență obiceiurile și tradițiile din județul nostru.

                                                                                                    prof. dr. Baci Alina

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5