Ai lucrat măcar un an în străinătate? Primeşti pensie şi de acolo! Totul despre pensiile internaţionale

Bistriţenii care, pe lângă perioada lucrată în România, au muncit şi în alte state ale Uniunii Europene (UE) sau ale Spaţiului Economic European (SEE) beneficiază, în anumite condiţii, de pensie pentru toate perioadele respective.  Aceştia pot depune cererea pentru obţinerea pensiei, la o singură instituţie, acolo unde au domiciliul.

Pentru lămuriri pe această temă ne-am adresat Compartimentului de “Pensii Intenaţionale” din cadrul Casei Judeţene de Pensii Bistriţa-Năsăud -   insp. Garofiţa Guţă şi insp. Maria Cârcu.  

Rep: Cui trebuie să se adreseze o persoană care a muncit în cel puţin două state pentru stabilirea dreptului de pensii?

Garofiţa Guţă:  Solicitantul se prezintă, dacă îndeplineşte condiţiile de vârstă, de stagiu, la Casa Judeţeană de Pensii sau instituţia de asigurări sociale din localitatea de domiciliu şi depune cererea de pensie. Cererea de pensie înseamnă, de fapt, nişte formulare europene care se completează şi se semnează de către solicitant şi la care se anexează acte doveditoare de vechime din ţările unde persoana şi-a desfăşurat activitatea.

         Rep.: - Ce tipuri de pensie pot fi solicitate de către persoanele care au muncit şi în România şi în alte state UE  sau din SEE?

         G.G.: - Poate fi solicitată stabilirea dreptului de pensie pentru limită de vârstă, anticipată, anticipată parţial, de invaliditate şi de urmaş. Pentru pensia de bătrâneţe – limită de vârstă, anticipată şi anticipată parţial- este formularul E 202. Există formularul E 204 pentru pensia de invaliditate şi formularul E 203 pentru pensia de urmaş. Pe lângă cerere, mai depune şi formularul E 207 care conţine informaţii despre cariera de asigurat, adică detaliază perioadele de activitate din ţările respective, şi anexează documente doveditoare de vechime.

         Instituţia de la locul de domiciliu înregistrează cererea, o prelucrează şi o transmite în fiecare ţară în care persoana a desfăşurat activitate.

         Rep.: - Care sunt etapele următoare?

         G.G.: - După ce transmitem aceste cereri, fiecare ţară analizează şi soluţionează cererea pe legislaţia proprie. La final, acea persoană va primi una, două, trei sau patru pensii, în funcţie de criteriul în câte ţări şi-a desfăşurat activitatea. Fiecare ţară emite decizie de pensie şi o comunică şi celorlalte instituţii implicate şi solicitantului. Plata pensiilor se face în contul comunicat de persoana respectivă.  Dacă el are domiciliul în România şi şi-a desfăşurat activitatea şi în altă ţară – Spania, Germania, Franţa etc. – va primi, la un moment dat,  o pensie din România, în funcţie de vechimea din România, în contul comunicat, iar din Franţa, din Spania sau unde a mai lucrat, banii vor intra tot în acelaşi cont. Pensia din România este plătită în lei, în moneda naţională, din celelalte ţări sunt în euro sau lire sterline etc.

         Rep.: - Persoana solicitantă are nevoie de un stagiu minim şi pentru celelalte ţări în care şi-a desfăşurat activitatea?

         G.G.: -  Fiecare ţară judecă dosarul persoanei pe legea proprie. De exemplu, în Germania, o persoană ar trebui să cotizeze 35 de ani, însă a lucrat în acea ţară doar cinci ani, mai are alţi 5 ani vechime în Spania şi 25 în România. Per total, are stagiul de cotizare realizat. Se recunosc celelalte vechimi pentru deschiderea dreptului de pensie, dar cuantumul pensiei se calculează proporţional cu vechimea din fiecare ţară, pe legea ţării respective. Este o pensie proratizată (proporţionalizată).

         Avem exemplul unei persoane, cu domiciliul în Germania, care a solicitat pensie în România, la îndeplinirea condiţiilor de vârstă. În legea din România ar trebui să aibă un stagiu de cotizare de minimum 15 ani, dar are doar 9 ani. Nu putem să-i deschidem drept pentru pensia naţională. Având informaţiile că persoana respectivă a lucrat în Germania 36 de ani, per total este îndeplinit stagiul de cotizare şi atunci şi este deschis dreptul de pensie comunitară. Dacă ar fi avut pensie naţională (îndeplinind condiţiile de vechime de minimum 15 ani), aceasta se calcula în baza legislaţiei noastre. În final, se compara pensia naţională şi pensia comunitară şi se acorda pensia mai avantajoasă. Când nu sunt îndeplinite criteriile pentru pensia naţională, atunci se acordă acea pensie comunitară.

         Formula de calcul pentru pensia comunitară este mai complicată, printr-un program informatic, însă avantajul persoanelor este că pot beneficia de pensie chiar dacă nu au stagiul minim de cotizare prevăzut de legislaţia naţională, dar au vechime în altă ţară.

         Rep.: - Pentru ce ţări este valabil acest Regulament de coordonare a sistemelor de securitate socială? Există acorduri şi cu alte ţări din afara UE?

         G.G.: - Regulamentul european vizează cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene şi ale Spaţiului Economic European, şi anume Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria, Islanda, Norvegia şi Liechstenstein.

         De asemenea, se aplică aceste reguli şi pentru alte ţări cu care România are încheiate acorduri de cooperare, şi anume Canada (mai puţin Quebec), Israel, Republica Moldova, Turcia, Macedonia etc.

         Rep.: - Cam care este perioada în care dosarul este soluţionat?

         G.G.: - Perioada de soluţionare depinde de complexitatea acelui dosar. Cererea este depusă, noi o înregistrăm şi o transmitem în ţările respective, alături de formularul E 207 şi vechimea din România. Dosarul rămâne în aşteptare până vine, din ţara respectivă, formularul E205, cariera de asigurat din ţara respectivă. Dacă persoana respectivă îndeplineşte şi condiţiile de pensie naţională este mai simplu, în sensul că se stabileşte decizia de pensie naţională, dosarul se duce la plată şi abia apoi transmitem cererile pentru cealaltă ţară.

         Avem persoane din judeţul nostru care beneficiază de pensia pentru limita de vârstă pentru România, dar şi de pensie din Spania, pentru perioada cotizată acolo. Cuantumul pensiilor depine de numărul de ani lucraţi peste hotare, poţi să ai 2-3 ani şi să primeşti o pensie din străinătate de 50 euro, depinde şi  de condiţiile de muncă.

         Deocamdată cuantumul nu este foarte mare, dar pe viitor va creşte semnificativ, dat fiind faptul că după '90 foarte mulţi au lucrat şi lucrează în Uniunea Europeană şi au un stagiu  de cotizare mai mare şi o contribuţie mai mare.

         Rep.: - Cam câte dosare aveţi în lucru în fiecare lună?

         G.G.: - În medie avem de soluţionat peste 50 de dosare, atât dosare de pensie, cât şi solicitări pentru calcul de vechime trimise din alte ţări. Solicitări multe pentru confirmarea vechimii ne revin din Spania şi Germania. Vorbim de persoane care au activat în acele ţări, au ajuns aproape de vârsta de pensionare şi atunci au nevoie de confirmarea vechimii din celaltă ţară, în speţă România. În evidenţa Compartimentului Pensii Internaţionale sunt în jur de 3000 dosare de ambele tipuri.

         Rep.: - De la Bistriţa, în cât timp pot fi transmite către ţările solicitante aceste confirmări de vechime?

         G.G.: - Noi încercăm să le soluţionăm cât de repede, o lună – două luni, dar depinde dacă dosarul este complet. Noi culegem datele, emitem buletin de calcul, verificăm încă o dată şi apoi transmitem. Dacă dosarul este incomplet, termenul se prelungeşte, în sensul că trebuie să notificăm persoana solicitantă că-i lipsesc acte sau sunt acte incomplete etc.

         Rep.: - Pentru vechime în ţările UE, trebuie un stagiu de cotizare de minim un an pentru a fi luat în calcul?

         G.G.: - Regulamentul european nu obligă statul respectiv să acorde drepturi la vechime, la un stagiu de cotizare mai mic de un an. Fiecare ţară îşi stabileşte regula, însă acea perioadă oricum îl ajută pe solicitant pentru dreptul la pensie din cealaltă ţară.

         Rep.: - De când lucraţi la acest birou de pensii internaţionale?

         G.G:: - Lucrez aici din 2008, iar pensiile comunitare au fost aplicate în România o dată cu data aderării la Uniunea Europeană, ianuarie 2007. Dosarele de pensie comunitară sunt stufoase, tocmai prin aceste formulare, ca să nu mai spunem de pensiile de invaliditate, cu certificate medicale eliberate în străinăte ş.a.m.d.

Rep: Persoanele sunt informate când solicită aceste drepturi de pensie?

G.G.: În principiu, sunt informaţi. Noi le punem la dispoziţie formulare, care sunt un pic greoaie, dar îi ajutăm să le completeze şi le oferim consultanţă. Fiecare dosar are particularitatea lui.  Oamenii au înţeles că toate aceste proceduri durează, dar încercăm, pe cât posibil, să scurtăm aceste termene.

          

 

 

Comentarii

25/07/15 14:02
cristina arsene

Buena ziua.daca fatal meu are 23 de añi lucrati in Romanía si 2 ani in spania si are 61 de ani CE trebuie sa faca .unde trebuie sa mearga.si daca poste lúa pensie un spania.imi ver scuze pt.scris dar ñu stiu CE are telefonul meu

25/07/15 14:13
marius

Va lua pensia dupa cum a lucrat pentru cei 23 de ani din Romania si pentru cei 2 ani din Spania si vireaza ambele tari intr-un cont lunar. Se merge in localitatea, judetul, unde are domiciliu, in Romania sau Spania si de acolo se comunica intre institutii.

25/07/15 18:26
rodica

Buna ziua.Am 46 ani am lucrat 4 ani jumate in Israel pot primi pensie si de acolo? Ce trebuie sa fac? Multumesc

25/07/15 20:00
marius

Da luati legatura cu casa de Pensii BN daca stati in judet

27/07/15 20:27
florin

Locuiesc in Irlanda si beneficiez de pensie de dizabilitate dar am si 10 ani vechime in Romania .pot beneficia de pensie de invaliditate si n Romania ? Sufăr de insuficienta renala cronica in stadiu terminal .fac dializa de 3 ori pe săptămână cate 4 ore .

27/07/15 20:28
florin

Locuiesc in Irlanda si beneficiez de pensie de dizabilitate dar am si 10 ani vechime in Romania .pot beneficia de pensie de invaliditate si n Romania ? Sufăr de insuficienta renala cronica in stadiu terminal .fac dializa de 3 ori pe săptămână cate 4 ore .

29/07/15 11:32
Nadia Andries

Buna sunt Nadia am lucrat 3 ani in Italia pot lua pensie ce acte imi trebuiesc ? acum locuiesc in Romania Buruienesti Jd Neamt va multumesc .

29/07/15 11:35
Nadia Andries

Buna sunt Nadia din Buruienesti Jd Neamt am lucrat 3ani in Italia ,pot primi pensie ,si ce acte imi trebuie? va multumesc

29/07/15 20:57
danelahandra

am 14 aniin rominia lucrati am11 ani cu 25 ore pe saptamina in itvreu sa stiu pot lua pensie si din it va multumesc

29/07/15 21:20
menut

Cel mai bine ar fi sa va adresati fie Casei Judetene de Pensii, din judetul dvs., daca aveti domiciliul in Romania. Daca aveti domiciliul in Italia, mergeti la institutia similara de asigurari sociale si faceti o cerere (completarea formularelor mai sus mentionate).

05/02/16 22:29
Maria Cazacu

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum sa procedez daca nu am nici o dovada pentru munca depusa in Italia. Am 68 de ani, sunt pensionara in Romania si locuiesc in Romania. As dori sa depun dosarul pentru pensia comunitara la Casa Judeteana Vaslui, dar nu am carnet de munca din Italia. Trebuie sa ma deplasez in Italia pentru obtinerea acestuia sau se ocupa Casa de Pensii dupa ce depun cererea? Va multumesc pentru raspuns.

13/12/16 13:03
LUNGU PAUL

Am lucrat 5 ani in Canada ca dulgher cu acte legale am platit Federal Tax ,adica fondul de pensie ce trebuie sa fac sau unde trebuie sa ma duc sa benevicez de contributia mea la fondul de pensii Canadiene,va multumesc astept raspunsul dv.

23/12/16 07:01
OLIVIA DANIEL

Buna,
Sunt dna Olivia Daniel, un creditor împrumut privat, care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea ta? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? cauta mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. Noi împrumuta fonduri pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în interes de afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că furnizăm o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Așa că ne contactați astăzi prin e-mail la adresa:
([email protected])

APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Numărul de telefon:
9) Poziția curentă în locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma creditului necesare:
12) Durata creditului:
13) Scopul creditului:
14) Religia:
15) V-ați aplicat înainte de:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,

20/02/17 18:52
victoria

am 65 de ani am pensie in Romania si am lucrat 5 ani in Italia pot saprimesc pensie

07/03/17 19:45
Weeken Marinela

Buna zioa, pe acesta cale doresc sa ma adresez dumneavoastra cu doua intrebari:
1) Am cetatenia germana provin din Romania unde am lucrat citiva ani , actualmenta sint pensionata in Germania pe caz de boala . doresc sa stiu daca la pensia de aici pot beneficia si din Romania de pensie de handicap si cum sa procedez .
2) Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez cind v-oi primii pensia de virsta cum pot sa primesc si din Romania daca numai sint cetatean Roman ?
Va multumesc

15/03/17 22:56
maricica cristea

Buna ziua eu am 7ani lucrati in it.da fara documente da din care doi sunt cu acte.1112 in Romania as putea face pensie comunitara ce trebuie va multumesc.

22/03/17 09:03
mihaela

buna ziua sotu meu sia rupt picioru in italia el este si acum asigurat acolo pt controale pt ca are tije inca in picior as vrea sa stiu daca poate lua pensie de boala in tara

23/03/17 23:30
Lidia

Bună seara, am 53 ani am locuit în Spania 9 ani și am, lucrat foarte puțin doar 102.deoarece am o certificat de boala 38 la suta vreau să știu dacă această decizie de boala este valabila în România deoarece în România am 28ani de muncă, și ce pot face cu cele 102 zile de munca în străinătate. Va mulțumesc

08/04/17 17:58
CARO WHITE

* Mesaj:Mărturia lui Securizarea împrumut acordat de servicii de credit PRUDENT și secret, și tu poate fi o parte de ea!

Bună ziua fiecare, eu sunt doamna Caro White de nume, un cetățean al SUA. Vreau imediat să folosească acest mediu pentru a difuza mărturia cum ma condus Domnul pentru creditor și împrumut reale Legit care a schimbat viața mea de la iarba la har, de la un nivel de ticăloșia la o femeie de succes, care se poate lăuda acum de bogat, viață fericită bogat și sănătos, fără stres sau dificultăți financiare. Astăzi eu sunt acum considerate ca o femeie de onoare. După luni de încercarea de a obține un împrumut pe internet, nu a fost nici un folos și sa întâmplat să cadă în mâinile escrocherii, care mi scammed suma de $ 2000. Și când se întâmplă acest lucru, am fost atât de confuz și disperat și se roagă la Dumnezeu să-mi localiza într-o reală, legit și autentic creditor de împrumut on-line, care nu se va adăuga la durerile mele. Așa că am decis să sun un prieten de-al meu, care a primit recent un împrumut on-line, vom discuta despre această problemă și pentru concluzia noastră mi-a spus despre un om pe nume Dl. Deacon Francis Johnson, care este CEO al FRANCIS JOHNSON CORPORATIVĂ IMPRUMUT companie din lume. Așa că am aplicat pentru un împrumut pentru suma ($ 506,000.00), cu o rată a dobânzii la nivelul de 3% pe an, și le-am dat pe profit mea maximă și să respecte instrucțiunile date la mine de instituție, și în curând, împrumutul meu aprobat cu ușurință, fără nici un stres sau de întârziere, precum și toate preparatele care au fost făcute în ceea ce privește creditul de transfer și în mai puțin de două (2) zile de împrumut depus în contul meu bancar. Oamenii mei aproape și de departe, nu este aceasta o mare mărturie? Acest lucru acum mă face să cred că în cazul în care există cele rele încă acolo sunt cele bune și oneste. Deci, aș dori să vă sfaturi care sunt acolo care vrea să asigure o reală și un împrumut autentic, pentru a vă rugăm să contactați FRANCIS JOHNSON COMPANY ÎMPRUMUT CORPORATIVĂ prin următoarea adresă de e-mail: ([email protected]), întotdeauna am ruga ca Dumnezeu în Rai să-l binecuvânteze pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea. Încă o dată, să fie atenți atunci când caută un creditor de împrumut online, multe sunt escrocherii! Un lucru spune întotdeauna oameni este faptul că se aplică pentru un împrumut în această instituție, trebuie să aibă o credință bună demn de încredere maxim și.

Vă mulțumesc și Dumnezeu să binecuvânteze

      Semnat
Doamna Caro White

08/04/17 18:22
MARIAN SAVIC

Ciao,
il mio nome è Marian Savic, ero vittima di una frode nelle mani degli istituti di credito falsi. Ho perso circa $ 45000.00 perché avevo bisogno di un grande capitale di $ 200,000.00. Sono quasi morto, non avevo nessun posto dove andare. La mia attività è stata distrutta e nel processo ho perso mio figlio. Non potevo sopportare di nuovo che questo accada. nel mese di gennaio 2017, Il mio amico mi ha fatto conoscere una buona madre, la signora Ivana Luka, che alla fine mi ha aiutato a ottenere un prestito in una società di prestito dove lavora .Good madre Ivana Luka, voglio cogliere l'occasione per ringraziare voi e che Dio continua per benedirvi. Vorrei anche cogliere l'occasione per consigli connazionali che ci sono molti truffatori là fuori, quindi se avete bisogno di un prestito, e si desidera ottenere un prestito veloce, registrare solo attraverso la signora Ivana Luka ed è possibile contattare la sua via e-mail: (ivanaluka04 @ gmail.com). è possibile anche contattare me attraverso la mia e-mail: ([email protected]). se avete qualche dubbio. si prega di lei è l'unica persona affidabile e degno di fiducia.
Grazie.

12/04/17 00:25
WAHYUNI ELVIN

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci în acest site, am vești bune pentru a partaja. vă rugăm să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON ÎMPRUMUT FIRM. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail pentru toată lumea „[email protected]“ asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult teamă ca mi-am pierdut banii atât de prostește înainte. Dar, am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de RP 700000000, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nici o taxă. Nu este necesară garant de mine. până acum, eu încă se pare greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Și dacă îi suni și să obțină un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, prin e-mail din nou ^[email protected]
^ Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mail meu [email protected]
 Notă: toate escrocii cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Mulțumiri

12/04/17 00:26
WAHYUNI ELVIN

Bună ziua tuturor care vede acest lucru peste tot în lume, există o mulțime de escroci în acest site, am vești bune pentru a partaja. vă rugăm să mi se alăture pentru a fi fericit și recunoscător pentru compania de creditare. Tocmai am primit un împrumut de la un legitim ELINA JOHNSON ÎMPRUMUT FIRM. Acesta este modul în care am luat contactul lor. Am văzut mărturia doamnei Nuliana Novi din Indonezia în acest forum despre modul în care a primit un împrumut de la ei și ea le-a dat un e-mail pentru toată lumea „[email protected]“ asa ca le-am trimis imediat și au răspuns la e-mail meu, Sincer, la început am fost atât de mult teamă ca mi-am pierdut banii atât de prostește înainte. Dar, am fost surprins de faptul că mai puțin de 3 ore după, un împrumut de RP 700000000, am aplicat efectiv transferate în contul meu. Întregul proces a fost simplu. și împrumut de urgență la o rată de 2% am primit rapid Nu există nici o taxă. Nu este necesară garant de mine. până acum, eu încă se pare greu de crezut că era adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu este simplu pentru toată lumea în căutarea unui îndemn sincer pentru a obține numărul de un împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este de a le trimite un email acum si vei fi surprins de modul în care am fost placut surprins. Vreau să mulțumesc în special pentru a oferi Nuliana novi de contact în acest forum. Și dacă îi suni și să obțină un împrumut de la ei, vă rugăm să răspândească vestea bună, astfel încât alte persoane să poată beneficia, de asemenea. mulțumiri, prin e-mail din nou ^[email protected]
Numele meu este Wahyuni ​​Elvin Contactați-mă, aici este e-mail meu [email protected]
 Notă: toate escrocii cere taxe de înregistrare, să fie atent, totul este o înșelătorie. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți
Mulțumiri

22/05/17 04:42
mrs stella rise

Ai nevoie de un împrumut ... ..?

Contactați-i pe doamna Stella Rise, o bancă de împrumuturi private și, de asemenea, în managementul imobiliar. Iată o ofertă bună de împrumut pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară la o rată scăzută de 3%. Cu Îmbunătățirea Împrumutului Crucii Roșii, poți să te lași la revedere pentru toată criza financiară și dificultățile tale. Oferim împrumuturi de orice valoare. Combatem criza financiară și oferim o cameră pentru un viitor strălucit în societatea noastră, pe măsură ce ne desfășurăm afacerea. Dacă sunteți interesat, ar trebui să indicați interesul dvs. și vă vom ajuta să vă asigurați creditul.

Aplicați cu detalii.

1. Numele dvs.:
2. Suma necesară:
3. Țara dvs.:
4. Durata împrumutului:
5. Adresa dvs .:
6. Număr de telefon:
7. Venit lunar:
8. ID VALID:

(Internațional sau național)

Persoană de contact: doamna Stella Rise
E-mail: [email protected]

06/06/17 19:42
Oana

Buna ziua, am câteva nelămuriri . Tatăl meu are 14 ani si 3 luni lucrați in România si 2 ani si 8 luni in Spania am înaintat dosarul in urma cu aproape 2 ani iar de o săptămana a ajuns decizia, sunt nelămurita in legătura cu suma stabilită 286 lei este posibil ca Pt toți ani din România sa ai plătească aceasta suma? Eu știam ca este o pensie minima de 400 si ceva aproape 500 ce îmi puteți spune vrem sa facem contestație m-a puteți informa in legătura cu acest subiect ? Si încă ceva la ani de pensie se Adaugă si ani de studii ? Va mulțumesc

07/06/17 07:12
VICTORIA ALBERTO

Salut, numele meu este Victoria Alberto, victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 6.000 € pentru că aveam nevoie de un capital de 80.000 de euro. Eu aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă, iar în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu puteam să stau așa ceva din nou. În martie 2016, m-am întâlnit cu un prieten care mi-a prezentat o mamă bună, doamna Olivia Daniel, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie. Mama bună vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, și Dumnezeu poate continua să vă binecuvânteze. De asemenea, îmi place să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui colegii din România, că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin intermediul doamnei Olivia Daniel prin e-mail: ([email protected] ). Puteți să mă contactați și prin intermediul acestui e-mail: ([email protected]). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.

23/06/17 12:26
Trevi Orta Esta...

OPENINGURI / VACANCIURI DE JOBURI TREVI ORTA

Persoane calificate sunt necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

1. Drivere - 2.000 $
2. Agenții publici - 3.000 $
3. Experți / brokeri imobiliari - 3.500 de dolari
4. Manager de marketing - 4.200 de dolari
5. Agent de relații publice - 3.600 de dolari
6. Contabilii de personal - 3.800 de dolari
7. Recepționiști - 2.800 de dolari. e.t.c.
Există și alte posturi vacante, astfel încât persoanele interesate să poată aplica prin intermediul companiei
Aplicație de e-mail pe [email protected]. Intrările de aplicații sunt acum
deschis.

23/06/17 12:27
Trevi Orta Esta...

OPENINGURI / VACANCIURI DE JOBURI TREVI ORTA

Persoane calificate sunt necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

1. Drivere - 2.000 $
2. Agenții publici - 3.000 $
3. Experți / brokeri imobiliari - 3.500 de dolari
4. Manager de marketing - 4.200 de dolari
5. Agent de relații publice - 3.600 de dolari
6. Contabilii de personal - 3.800 de dolari
7. Recepționiști - 2.800 de dolari. e.t.c.
Există și alte posturi vacante, astfel încât persoanele interesate să poată aplica prin intermediul companiei
Aplicație de e-mail pe [email protected]. Intrările de aplicații sunt acum
deschis.

01/07/17 23:07
Cristina Nicolae

Numele meu este Cristina Nicolae, din România, un singur parinte, înainte ca so?ul meu sa moara sa ne lase cu atâta datorii, eram atât de confuz ?i frustrat de cum Sa plateasca datoria imensa. Într-o zi trecusem prin internet am dat peste o marturie a lui (Andrew Dumitru) despre cum GINA MORGAN la ajutat cu un împrumut. A?adar, am solicitat un împrumut de 62.000 Euro cu o durata de 5 ani de la Companie prin po?ta ei ([email protected])
Când am aplicat pentru împrumut, am facut un juramânt lui DUMNEZEU ca daca primesc împrumutul. Voi lasa lumea sa ?tie ce a facut pentru mine, spre marea mea surpriza, în Mai pu?in de 48 de ore, împrumutul meu a fost acordat cu o rata a dobânzii de 2%. Acum am stabilit datoriile so?ului meu ?i am început o noua via?a ?i o afacere a mea proprie. Tocmai mi-am îndeplinit juramintele.
Deci, daca dori?i orice tip de împrumut de pâna la 2%, va rugam sa contacta?i GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD pe e-mailul ei [email protected]

02/07/17 20:11
MARCIA RETNAWATI

Buna,
Numele meu este Marcia Retnawati din orașul Batan Miroto Semarang din Indonezia, vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, atât de mulți creditori de împrumut aici sunt toți escrocii și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Banii tăi, am aplicat pentru un împrumut de aproximativ 100 de milioane de la o femeie din Malaezia și am pierdut aproximativ 6 milioane de euro fără să iau împrumuturi, au cerut din nou și din nou costul, plătesc aproape 6 milioane încă nu am primit un împrumut,

Dumnezeu să fie gloria, am întâlnit un prieten care tocmai a aplicat împrumutul și a obținut împrumutul fără stres, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Alicia Radu și am cerut 500 de milioane, cred că a fost o glumă și O fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore doar 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la săraci.

Așa că am sfaturi tuturor oamenilor de aici, care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta
Doamna Alicia Radu, prin e-mail: [email protected]

Puteți să mă contactați în continuare dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: [email protected]

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

28/07/17 16:17
Marcu Dorlca

O zi buna,
Numele meu este Marcu Dorlca, sunt din România. Vreau să depun mărturie despre creditor bun, care mi-a arătat lumina după ce a fost înșelat de către doi creditori internaționali diferite pe Internet, toate promit să-mi dea un împrumut după ce au făcut să plătească o mulțime de impozite și mi-au dat nimic și Nu au avut rezultate pozitive. Mi-am pierdut banii grei câștigați și a fost un total de (3.000 de euro). Într-o zi am fost navigarea pe internet în căutarea confuz și frustrat, atunci am dat peste o mărturie de la o femeie care a fost, de asemenea, și în cele din urmă a fost scammed legat de un credit legitim și de încredere dna Alicia Radu ([email protected]), în cazul în care în cele din urmă a luat Împrumut, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost jefuit de doi creditori diferiți care nu au mai mult decât să-mi dea mai multă durere. Le explic prin e-mail. Mi-au spus să nu mai plâng pentru că mi-ar lua împrumutul de la compania lor și am făcut de asemenea alegerea potrivită contactând-o. Am completat formularul de împrumut și am făcut tot ce mi sa cerut și mi sa acordat o sumă de împrumut de (25.000,00 euro) de această mare companie. Aici sunt fericit cu familia mea de azi, deoarece mama Alicia Radu mi-a dat un împrumut, așa că am să mă jur că voi continua să depună mărturie pe internet despre modul în care am primit împrumutul meu. Cred că și alți oameni mărturisesc și același creditor. Ai nevoie de un împrumut de urgență? Vă rugăm să contactați rapid mama prin e-mail: ([email protected])
Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected])

31/07/17 02:35
Luis Roland

Bună ziua tuturor!!!
Eu sunt Luis Roland Aș dori să împărtășesc mărturia mea cu toată lumea care caută un creditor veritabil și fiabil de împrumut pentru a obține împrumuturile lor de la. Cu câteva luni în urmă, compania mea a suferit o mare pierdere că nu am putut să o ajut, am fost pe punctul de a-mi pierde casa și compania mea din cauza datoriilor neplătite de credit și neplătite. Am devenit atât de disperat că nu știam ce să fac pentru a salva situația, nu am putut obține un împrumut de la bănci și alte instituții financiare din cauza creditului rău. Apoi am început să caut credite online, unde am scutit de 6000 € de trei (3) creditori diferiți. Într-o zi, soția mea naviga prin Internet, apoi a văzut atât de multe mărturii despre această mare companie, GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD ([email protected]). Soția mea mi-a povestit despre companie, dar nu am fost niciodată interesată de experiențele mele anterioare, dar nu mi-a fost cunoscut faptul că soția mea a solicitat un împrumut de 86.000 €. În mai puțin de 24 de ore am primit un mesaj că compania mi-a creditat contul cu suma creditului. Acum, compania mea este în producție mai mult ca niciodată și datoriile mele sunt rezolvate. De asemenea, puteți să contactați compania prin adresa de e-mail: [email protected]

01/08/17 14:09
Wulan Sari

Buna,
Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de euro pentru că aveam nevoie de un capital de 150.000 de euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În urmă cu 2 luni, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, Doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George, vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi și pentru Dumnezeu Continuă să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe ceilalți indonezieni că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă numai prin doamna Loana George și o puteți contacta prin e-mail: @ gmail.com). Puteți, de asemenea, să mă contactați prin e-mailul meu: ([email protected]). Dacă aveți vreo îndoială. Vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.
Mulțumesc.

02/08/17 03:01
HELEN WILSON

Buna,
Sunteți financiar în jos? Ai nevoie de un împrumut imediat pentru a-ți plăti datoriile sau ai nevoie de un împrumut pentru a-ți rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Nu mai cautati pentru ca doamna HELEN WILSON, un creditor privat de credit, este aici pentru a va zâmbi pe fata si a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: ([email protected])
Mulțumiri

10/09/17 16:33
Ramona Enache

Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România.
Sunt o femeie de afaceri și am abordat băncile pentru asistență la împrumut, dar cerințele și cerințele lor au fost prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta de la o rată scăzută a dobânzii.

Din păcate, am văzut atât de mulți advertiseri on-line și am contactat unul dintre ei și numele ei este STELLA KANE LOAN COMPANY, am depus tot ce este necesar din partea mea ca pe un împrumutat, dar nu am știut că voi intra într-o problemă financiară . Am plătit suma de 7.500 de euro pentru un împrumut pe care nu l-am primit.
Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere private, am văzut un alt anunț online și numele companiei este COMPANIA DE LUCRU MONDIAL din Nigeria. Am pierdut cu ei suma de 5.000 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am aplicat.

Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în aer și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.

Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contacta
Doamna Ana Michael prin e-mail: ([email protected])

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected])

14/09/17 15:21
Ramona Enache

Numele meu este Ramona Enache, locuiesc în orașul Craiova și adresa mea este str. Bucovina, nr.11, bl. I30, sc.1, România.
Sunt un om de afaceri și am apelat la bănci pentru asistență la împrumut, dar cerințele și cerințele lor erau prea mari pentru mine, așa că am decis să caut online dacă voi vedea un creditor privat de unde pot împrumuta la o rată scăzută a dobânzii.

Din păcate, am văzut atât de mulți advertiseri on-line și am contactat unul dintre ei și numele ei este STELLA KANE LOAN COMPANY, am depus tot ce este necesar din partea mea ca pe un împrumutat, dar nu am știut că voi intra într-o problemă financiară . Am plătit suma de 7.500 de euro pentru un împrumut pe care nu l-am primit.
Ca urmare a căutării mele pentru o companie de împrumuturi de încredere, am văzut un alt anunț on-line și numele companiei este COMPANIA DE LUCRU MONDIAL din Nigeria. Am pierdut cu ei suma de 5.000 de euro și până în ziua de azi nu am primit împrumutul pentru care am aplicat.

Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, m-a introdus într-o companie de încredere în care lucrează dna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în zbor și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.

Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contacta
Doamna Ana Michael prin e-mail: ([email protected])

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: ([email protected])

04/11/17 08:32
Angga

Buna tuturor,

Sunt un creditor privat, ofer un împrumut la 2% aceasta este o companie legitimă cu onoare și diferență suntem gata să vă ajutăm în orice problemă financiară pe care o oferiți noi oferim toate tipurile de împrumut, deci dacă sunteți interesat de această ofertă de împrumut contactați-ne prin e-mail: ([email protected])

Furnizați, de asemenea, detaliile următoare pentru a putea continua imediat cu împrumutul.

Nume:
Suma necesară:
Durată:
țară:
Scopul împrumutului:
Venit lunar:
Numar de telefon:

Contactați-ne cu detaliile de mai sus pe adresa noastră de email: [email protected]

Vă privește cu toții.

11/11/17 06:41
Jamie Freeman

Aveți nevoie de un împrumut rapid?
Vrei o casă nouă?
Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?

Contactați-ne astăzi: [email protected]
www.freemanfinance.webs.com

Luați-vă împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați, împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la ([email protected]) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.

11/11/17 06:43
Jamie Freeman

Aveți nevoie de un împrumut rapid?
Vrei o casă nouă?
Aveți nevoie de bani de urgență pentru uz personal?
Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?

Contactați-ne astăzi: [email protected]
www.freemanfinance.webs.com

Luați-vă împrumuturile acum, deoarece suntem autorizați și creditorii creditează la 2%. Serviciile noastre sunt rapide și foarte fiabile, deoarece aveți garanția obținerii împrumutului de îndată ce aplicați, împrumuturile sunt aprobate în termen de 30 de minute de la aplicare. Contactați-ne acum la ([email protected]) și obțineți împrumuturile dvs. astăzi.

03/12/17 03:18
Best Point Loan

Bine ați venit la Best Point Loan. Suntem o companie internațională de împrumut și creditori care au oferit împrumuturi diferitelor firme și firme din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii. Aveți nevoie de un împrumut? Vrei să-ți plătești facturile? Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? Oferim toate tipurile de împrumut acordate persoanelor fizice și companiilor, oferim împrumuturi cuprinse între 1.000 și 700.000 de dolari. Toți solicitanții interesați trebuie să se întâlnească cu politica companiei. Contactați-ne înapoi pe acest e-mail: [email protected]

14/12/17 01:48
Mr James

BUENAS NOTICIAS OBTENGA SU SOLICITUD DE PRÉSTAMO X-MAS URGENTE AHORA @ 3%. ¿Necesita urgentemente un préstamo legítimo de un prestamista certificado y acreditado, así como un inversionista ángel certificado según las leyes universales? El Buró Financiero cumple con las necesidades del tiempo y nos especializamos en financiamiento entre $ 5,000 y $ 50,000,000 (Millones) a una tasa de interés del 3% para una duración mínima de 12 meses (1 año) y una duración máxima de 30 años (360 meses). contáctenos ahora vía E-mail: [email protected] más información. WhatsApp +18638217638

* Préstamo personal (no garantizado)

* Préstamo comercial (no garantizado)

* Consolidación de Deuda de Préstamo

* Mejora tu hogar

SOLICITUD:

1) Prefijo (Sr., Sra., (MS).

2) Nombre:

3) Apellido:

4) Dirección:

5) País:

6) Estado:

7) Número de teléfono:

8) Móvil:

9) Ocupación:

10) Monto necesario como préstamo:

11) Ingreso mensual:

12) Duración del préstamo:

13) El propósito del préstamo:

14) ¿Has aplicado antes?

 Todas las respuestas deben enviarse a: Correo electrónico: tasa de interés del préstamo del 3% sin ninguna garantía adicional. Esto es para ayudar a las personas a alcanzar sus objetivos financieros. Las personas interesadas deben enviarnos un correo electrónico a: [email protected] o llamar a mr james wood +18638217638
 cuando recibamos la solicitud, entonces procesaremos su solicitud de préstamo para su aprobación
Sinceramente,
Gracias y
DIOS TE BENDIGA
 Mr James Wood

23/01/18 11:27
JORGE JIMENEZ

Aveți nevoie de împrumut personal sau de afaceri fără stres și aprobare rapidă? Dacă da, vă rugăm să ne contactați acum oferim împrumuturi cu dobândă de 2%. Împrumutul nostru este securizat și sigur, pentru mai multe informații și aplicații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: [email protected]

27/01/18 11:07
mecu ilie

am lucrat in nigeria si kazakstanla o firma ce avea sediu an elvetia dar avea in romania o firma de mediere ..cum pot recupera acea perioada pentru isire la pensie
va multumesc si atept un raspuns

06/08/18 23:30
Nicolae popresc

Pt Slovacia dacă am lucrat 5 ani și am cotizat și plec dela acea firma unde am lucrat primesc pensie pt acei 5 ani și cum procedez sa transfer cotizatiile în romenia. Mulțumesc

26/08/18 16:13
Helen Wilson

OFERTA DE IMPRUMUT,
Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
Contactați-ne acum prin e-mail la ([email protected])

Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la ([email protected])
Mulțumesc.

27/08/18 11:19
Sandor Mihaela

Buna ziua,as avea rugamintea sa imi raspundeti la o intrebare.Mutusa mea lucreaza in Germania are 62 de ani si a renuntat la cetatenia romana de foarte mult timp,ea doreste sa primeasca pensia din romania,in cazul in care o primeste ea mai poate lucra in Germania ,ea doreste sa mai lucreze macar 2 ani in Germania?Va multumesc

27/08/18 11:19
Sandor Mihaela

Buna ziua,as avea rugamintea sa imi raspundeti la o intrebare.Mutusa mea lucreaza in Germania are 62 de ani si a renuntat la cetatenia romana de foarte mult timp,ea doreste sa primeasca pensia din romania,in cazul in care o primeste ea mai poate lucra in Germania ,ea doreste sa mai lucreze macar 2 ani in Germania?Va multumesc

22/09/18 07:57
Williams Loans

OPORTUNITĂȚI DE ÎMPRUMUT FURNIR DE URGENȚĂ APLICAȚI ACUM.

O zi buna,

Stimate solicitant de împrumut, Salutări de la firma de împrumut WILLIAMS.
Suntem creditor creditor de împrumut care oferă împrumut pentru persoanele care se află în
nevoie de împrumuturi, acordăm împrumuturi pentru proiecte, afaceri, impozite, facturi,
și atât de multe alte motive. Lucrăm la o rată a dobânzii de 2%. Există
mai mult pentru a obține prin obținerea unui împrumut de la această companie, așa Ați nevoie de o
împrumut? Ești în datorii? Vrei să începi o afacere și ai nevoie
bani? Aveți nevoie de împrumuturi sau de finanțare pentru orice motiv? Ajutorul tău este
în cele din urmă aici, când acordăm împrumuturi tuturor, la prețuri ieftine și ieftine
rata dobânzii la prețuri accesibile de doar 2%, dacă sunteți interesat de bunăvoință
contactați-ne astăzi la
: ([email protected])
și obțineți împrumuturile dvs. de astăzi. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați
aflați suma împrumutului de care aveți nevoie și durata împrumutului.

oferim următoarele:

* Împrumuturi personale (securizate și negarantate)
* Împrumuturi de afaceri (securizate și negarantate)
* Împrumut de consolidare și multe altele.

Suntem certificați, demni de încredere, fiabili, eficienți, rapizi și dinamici.
Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați la:
[email protected]

WhatsApp: +2348027965239

Mult noroc,
Îngrijirea clienților.
WILLIAMS LOAN FIRM.

27/01/19 17:07
ESTHER PATRICK

Buna,
Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected])

27/01/19 17:07
ESTHER PATRICK

Buna,
Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
([email protected])

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5