Alegerea ferestrelor de mansardă și soluții de tratare a lemnului – primii pași spre o îngrijire optimă a locuinței

În ultimul timp, majoritatea celor care își doresc o locuință se orientează spre alegerea lemnului ca material de construcție, iar pentru spațiere, mansarda se clasifică printre stilurile moderne. O casă are rolul de a asigura confort în primul rând, siguranţă şi intimitate. Acest lucru presupune și investiții pe masură alocate și pentru lucrările de mentenanță.

Magazinele de profil, specializate, sunt cele vizate pentru aspectele calitative și certificate ce garantează acest lucru. Un punct de referință pentru cei interesați de un demers al lucrărilor optim, dar și pentru un plus de siguranță dovedit în timp, Deposib stă la dispoziție cu idei practice și produse speciale, fiind un depozit cu vânzare online renumit orientat spre acest domeniu.

Sub principiul calității în activitățile de construcție, echipa Deposib recomandă în principal tratarea lemnului în prealabil, pentru a elimina orice sursă de disconfort pe durata locuirii.

Produsele dedicate în tratarea lemnului – inamicii dăunătorilor, mucegaiului și al ciupercilor

O tratare corespunzătoare a lemnului reprezintă o investiție utilă ce își reflectă foloasele pe termen lung. Acestea nu fac altceva decât să protejeze lemnul de dăunători diverși, mucegai, ciuperci. Din toate acestea, mucegaiul se pare că prezintă o frecvență ridicată, umiditatea fiind factorul principal.

Acesta nu doar că se regăsește în straturile lemnoase, ci este și destul de greu de îndepărtat dat fiind faptul că are proprietăți specifice ce permite răspândirea cu uşurinţă a sporilor. Din acest motiv, cei de la Deposib recomandă aplicarea cu scop preventiv a soluțiilor Bochemit de care dispun în catalog.

  • Mucegaiul

Un exemplu cu proprietăți ce ajută la prevenirea dezvoltării mucegaiului este Bochemit Opti F. Pe lângă acțiunea specificată, acesta este o barieră pentru insecte și ciuperci în egală măsură. Aplicarea se realizează cu ușurință, fiind o soluție lichidă ce poate fi pulverizată.

Pentru construcțiile din lemn, amplasate direct pe sol este recomandat produsul Bochemit Forte Profi dedicat pentru toate aspectele ce țin de contactul direct cu apa.

În cazul în care mucegaiul și-a făcut simțită prezența, Bochemit Antimucegai se regăsește în opțiunile cu efect imediat, acest lucru însemnând o perioadă de aproximativ 15 minute. Mai mult decât atât, acest produs poate curăța și lemnul înnegrit ce a suferit condiții extreme meteo privind radiațiile soarelui și ploile abundente.

  • Protecție și estetica lemnului

Specialiștii Deposib indică utilizarea unui ulei protector cu rol în design și nu numai. Uleiul protector Estetik se regăsește în lista de produse disponibile pe Deposib.ro și prezintă caracteristici ce acoperă o gamă variată de necesități cum ar fi: previne crăpăturile și nu se exfoliază, permite respirabilitate lemnului, rezistă la apă și la efectele negative ale razelor UV. Se regăsește în șase nuanțe – pin, pin auriu, mahon, nuc, palisandru, castan.

Achiziționarea soluțiilor dedicate unui tratament lemn Bochemit reflectă avantaje pe o perioadă îndelungată, fapt datorat calității determinate de experiența de 50 de ani în domeniu.

Ferestrele de mansardă – tipuri și colaborarea cu Deposib

Alegerea unei ferestre de mansardă nu trebuie să fie bazată doar pe aspect, dimensiune și tot ceea ce înseamnă referințe estetice. În această privință, personalul profesionist în domeniu din cadrul Deposib orientează doritorii spre aspecte ce vizează izolarea fonică, sistemul antiefracție, aerisirea chiar și fără a fi nevoie de deschidere a geamului.

  • Ferestrele de mansardă Fakro

Aspectul ce le-a creat renumele este prevederea cu sistemul antiefracție Top Safe. Mai mult decât atât, dispun de un ansamblu ce conduce la o bună izolare, prin sistemul Thermo Pro.

Mânerele și amplasarea acestora reprezintă un alt punct de luat în considerare ce influențează dispunerea altor elemente de mobilier din mansardă. Astfel, ferestrele Fakro, dispun de mânere în partea de jos, ceea ce le face funcționale și pliabile pentru cerințele diverse ale clienților.

Optilight, unul dintre branduri disponibil în categoria ferestre de mansarda de la Deposib prezintă avantajul prețurilor accesibile, acoperindu-se astfel diferite sume de buget.

  • Ferestrele de mansardă Velux

Velux este primul nume care vine în minte în momentul alegerii ferestrelor. Din motivul orientării spre dorințele publicului larg, cei de la Deposib stau la dispoziție cu astfel de produse regăsite în catalogul categoriei ferestrelor de mansardă.

Brand-ul și-a creat renumele pe baza introducerii conceptului de eficiență energetică tradus în sistemul Thermo Technology. Proiectarea geamurilor inteligente a reprezentat un punct forte ce revoluționează funcționarea geamurilor.

Aceste ferestre pot fi comandate cu acționare electrică și cu comandă wireless. Rulourile exterioare pot funcționa cu energie solară.

În sensul unei perioade lungi de viață a locuinței, produsele de pe Deposib.ro satisfac cerințe variate și nevoi alternative, în ultimul timp fiind vizate aspectele stilului modern.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5