Aurel Horea, primar Ilva Mică: Nu au fost nici un fel de percheziţii la Ilva Mică

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea n u a confirmat astăzi faptul că la sediul primăriei sau la el acasă ar fi avut loc percheziţii. El am precizat că nu au fost la Ilva Mică nici un singur procuror: „ Nu ne-a percheziţionat nimeni, nu m-a întrebat nimeni, nimic , cu atât mai puţin nu am dat nici măcar o singură declaraţie. Habar nu am ce sunt cu aceste zvonuri şi cine le colportează?”, s-a întrebat retoric primarul Aurel Horea.

Reamintim faptul că procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud au în lucru la această oră un dosar penal care vizează mai multe primării de pe valea Ilvelor. Una dintre primăriile vizate ar fi cea din Lunca Ilvei, existând însă informaţii care vorbesc şi despre percheziţii şi la Ilva Mică.

Contactaţi telefonic de către propolitica.ro, primarii din comunele Măgura Ilvei, Ilva Mare şi Leşu Ilvei, Valer Avram, Anca Alexandru şi Ioan Pop au negat că ar fi avut percheziţii în respectivele commune, deşi au existat informaţii care susţineau contrariul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5