Bărbat găsit carbonizat, la Năsăud, în urma unui incendiu de vegetaţie de pe terenul său!

În această dimineață, polițiștii Poliției orașului Năsăud au fost sesizați despre faptul că, în extravilanul orașului Năsăud se află o persoană în stare de inconștiență.

Din primele date, în urma unui incendiu de vegetație, un bărbat de 67 de ani, din Năsăud, în timp ce se afla pe un teren proprietatea sa, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul acestuia.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă.
Un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit la cazul din zona Valea Caselor, dintre Năsăud și Salva.

La locul intervenției, echipajul B2 SAJ a găsit o persoana de 67 ani de sex masculin, carbonizata, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decedat la locul solicitării. Se pare ca victima ar fi fost surprinsa de un incendiu de vegetație din timpul zilei de ieri, transmite Ciprian Păcurar, purtător de cuvânt al Ambulanței județene.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5