Căpitanul Nicoleta Cuțuhan, de 9 ani la Brigada 81 Mecanizată: pun suflet în fiecare proiect, exercițiu sau misiune pe care o am de îndeplinit

"Nu există nu pot!

Hai să începem cu: să vedem ce putem face."

Căpitanul Nicoleta Cuțuhan se află în Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan" din Bistrița de 9 ani, de când a luat prima funcție în primire. Și-a început cariera la 14 ani când hotărâtă și cu obiective clare a intrat la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Alba Iulia. A continuat cu Academia Forțelor Terestre din Sibiu unde a ales ca specializare arma geniu. Azi, Nicoleta, face parte din modulul operații și instrucție din cadrul brigăzii.

"Dacă ar fi nevoie să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Îmi place ceea ce fac, mă implic și pun suflet în fiecare proiect, exercițiu sau misiune pe care o am de îndeplinit. Am participat la nenumărate exerciții atât în țară, cât și în afara granițelor. Ce îmi doresc acum este să intru la masterul de comandă și să lucrez în mediu internațional. Sunt împuternicită comandant companie geniu și am specializare și în operații. Scopul meu este să mă dezvolt permanent, unul din cursurile cele mai importante pe care l-am absolvit este Brigade - Curs de Stat Major pentru Brigada Multinațională."

Foto:  Laurențiu Turoi

 
sursa: Facebook MApN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5