Caravana Informaticii, la Bistrița. Sebastian Văduva și Varujan Pambuccian, printre vorbitori
Transparency International România, Facultatea de Management și IT Griffiths și Asociația APA organizează Summitul de Integritate pentru Prosperitate pentru promovarea integrității ca element cheie al succesului în dezvoltarea mediului public și privat.
Summitul are ca obiectiv general identificarea și propunerea de soluții inovative în vederea dezvoltării unui climat antreprenorial integru, a promovării unei culturi a integrității, a unui model de antreprenoriat social care să garanteze sustenabilitate și o experiență profesională bazată pe valori în România.
În acest context, alături și de PIN Magazine, va fi prezentă în Bistrița și inițiativa Caravana informaticii: Viitorul informaticii în România, parte a unei serii de evenimente dedicate pregătirii companiilor de IT, a studenților din domeniu și de conștientizare a societății pentru a face față provocărilor din sectorul tehnologic, încurajând interacțiunea dintre companii, mediul universitar și cei interesați să înțeleagă și să se apropie de segmentul IT, precum și dezvoltarea spiritului antreprenorial în IT.
Miercuri, 7 decembrie 2016, începând cu ora 16:00, sub forma unui eveniment public în cadrul Summitului de Integritate pentru Prosperitate. Locația acestuia va fi la Hotel Metropolis din Bistrița, iar intrarea va fi liberă, fiind necesară doar o confirmare a participării pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/205818046533563 sau Summitul de Integritate – Viitorul Digital – Bistrița.
Vorbitori în cadrul acestui eveniment vor fi Sebastian Văduva, Varujan Pambuccian, Dan Botica, Dacian Palladi și Ovidiu Neamțu.
Sebastian Văduva este co-fondator al Școlii Informale de IT și trainer pe tematici de dezvoltare a abilităților manageriale, de comunicare, de retenție și dezvoltare a talentului uman în cadrul companiilor de IT, fiind totodată un promotor vehement al antreprenoriatului. Este director al Facultății de Management și IT Griffiths din cadrul Universității Emanuel din Oradea.
Varujan Pambuccian este de profesie matematician și informatician, profesor în cadrul Universității din București și membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din cadrul Parlamentului României.
Dan Botica activează de mai bine de 15 ani în mediul universitar.
Dacian Palladi este city-managerul Municipiului Oradea și un binecunoscut consultant de afaceri care activează în domeniu din 1992. Vreme de 11 ani a a lucrat pe proiecte de consultanță juridică și financiar-fiscală. De mai bine de 10 ani desfășoară activități de consultanță în managementul general al companiilor, managementul schimbării și al inovaţiei, marketing şi psihologia consumatorilor.
Ovidiu Neamțu este fondatorul și președintele Asociației 11even, dezvoltând o serie de proiecte precum “11even Experiences”, “Bucurie în Mișcare România”, și “Creatori de viitor”. Este trainer de 12 ani și consultant aproape 20 de ani în sfera de marketing și advertising. A lucrat în cadrul agenției Vitrina Advertising, având clienți din rândul marilor companii, precum Coca-Cola, Nestle, Nivea, Siemens și altele.
Citiţi şi:
- Un deosebit, util, valoros şi eficient Summit de Integritate pentru Prosperitate – Viitorul informaticii în România
- Integritatea în afaceri, cheia succesului într-o lume a tehnologiei și globalizării
- Viorel Cotuţiu reclamă modul în care Puterea „se ţine de scaune”
- Camera Deputaţilor şi-a ales noua conducere. Ioan Oltean nu mai este vicepreşedinte
- Spune Nu hotărât corupţiei! 90 de angajaţi ai Consiliului Judeţean, instruiţi în domeniul transparenţei, eticii şi integrităţii, printr-un proiect european!
Adaugă comentariu nou