COMUNICAT DE PRESA PNL

In urma sedintei Biroului Politic Teritorial al PNL B-N, din data de 18.09.2009, s-a votat excluderea din partid a domnului Mihai Bumbu.

Observandu-se ca domnul Mihai Bumbu nu respecta strategia politica a partidului, incalcand-o in repetate randuri, i s-a permis justificarea actiunilor in fata BPT PNL, iar la finalul intrunirii, hotararea a fost aceea de a fi sanctionat.

Din momentul luarii acestei decizii, Mihai Bumbu este suspendat din toate functiile detinute in cadrul partidului, intentia PNL fiind de a transmite un mesaj de unitate si fermitate la nivelul electoratului. Ceea ce se doreste este construirea unui rezultat cat mai bun la alegerile prezidentiale si nu numai, motiv pentru care sunt utilizate masuri drastice in cazul in care nu sunt respectate hotararile partidului, la orice nivel.

Cu privire la posibilitatea ca anumiti membri PNL sa exprime public luari de pozitie contrare deciziei Biroului Politic Teritorial, dorim pe aceasta cale sa subliniem permisivitatea regulamentelor in vigoare pentru a sanctiona astfel de acte.

Partidul National Liberal se doreste a fi un partid unit si coerent, libera opinie si libera initiativa fiind incurajate atat timp cat nu incalca principiile de fond stabilite.

Departament de comunicare PNL B-N

Ana Maria Danila

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5