Consiliul Judeţean, reprezentat de vicepreședintele Ioan Ţintean, Florin Moldovan – consilier judeţean şi Alexandru Marian Toniuc – director executiv, în Polonia

O delegație a Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud compusă din dl. Ioan Ţintean – Vicepreședintele Consiliului Judeţean, dl. Florin Moldovan – Consilier judeţean şi dl. Alexandru Marian Toniuc – Directorul executiv al Direcţiei Dezvoltare durabilă şi relaţii externe din cadrul Consiliului Judeţean, a fost prezentă în perioada 9 – 12 noiembrie 2018 la evenimentele ocazionate de celebrarea a 100 de ani de la redobândirea independenţei Republicii Polone, în oraşul Myslenice, oraş cu care judeţul Bistriţa-Năsăud are stabilite relaţii de parteneriat încă din anul 2016.

        Cu ocazia participării la eveniment, delegaţia judeţului Bistriţa-Năsăud a depus o coroană de flori la mormântul eroilor, din piaţa centrală din oraşul Myslenice şi a transmis salutul oficial al conducerii judeţului Bistriţa-Năsăud.   

        Pe parcursul şederii în oraşul Myslenice, delegaţia a participat şi la inaugurarea Muzeului Independenţei, edificat în cinstea sărbătoririi Centenarului. 

        De asemenea, dl. Alexandru Marian Toniuc, reprezentantul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a participat la maratonul organizat în cinstea Centenarului de autorităţile locale din Myslenice. 

 

VICEPREŞEDINTE,

IOAN ŢINTEAN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5