Consiliul Judeţean va repartiza patru locuinţe rămase disponibile în blocul ANL pentru specialiştii din sănătate

          Consilierii judeţeni vor aproba în şedinţa ordinară de joi atât Lista de prioritate pentru repartizarea locuinţelor ANL tinerilor specialişti din sănătate în anul 2019, cât şi Lista solicitanţilor care nu au acces la locuinţele construite de ANL şi destinate închirierii tinerilor specialişti din sănătate.

          În aprilie, au fost repartizate 20 de locuinţe solicitanţilor declaraţi eligibili, în blocul ANL de pe str. Prundului, nr. 16D, fiind disponibile alte patru locuinţe. În acest sens, a fost făcută o nouă procedură de depunere a cererilor, înregistrându-se 13 dosare.

          În urma analizării dosarelor, două dosare au fost respinse, pentru că o persoană avea 54 de ani, iar o altă solicitantă era deja beneficiara unei locuinţe situate în Bistriţa, închiriată de unitatea în care-şi desfăşoară activitatea.

          Pe lista de prioritate figurează 11 persoane, primele patru punctaje fiind adjudecate de dr. Ioana Monica Pop – 174 puncte, dr. Carmen Brânză – 166 puncte, dr. Vasile-Florin Leaţ –Savin – 161 puncte, şi dr. Bogdan Septimiu Bumbu – 161 puncte.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5