Cum sa faci cumparaturi inteligent de Black Friday

Se apropie Black Friday si cu totii incepem sa ne facem o lista cu prioritati care sa ne ajute sa nu ne pierdem capul in fata atator oferte.

Produse hightech,fashion, produse cosmetice, decoratiuni, calatorii, aparate utilitare... Nu existavreun domeniu care sa nu se alinieze la aceasta zi de cumparaturi absolut extraordinara. In fiecare an, campaniile promotionale de Black Friday le permit celor care iubesc cumparaturile sa gaseasca oferte excelente.

Cum a aparut Back Friday

Cu sigurantav-ati dat seama dupa nume caBlack Friday vine din Statele Unite. Istoria Black Friday dateaza din anii ’30. Acesta sarbatoare a fost introdusa la sfarsitul Zilei Recunostintei de catre comerciantii care doreau sa revitalizeze economia dupa Marea Criza Economica.

Vaintrebati probabil de ce se numeste Black Friday. Exista doualegende. Prima spune ca actele contabile ale comerciantilor si-au schimbat culoarea de Black Friday, in sensul ca pierderile erau notate cu cerneala rosie, iar profitul cu cerneala neagra. Chiar daca aceastapoveste este foarte cunoascuta, ea nu poate fi verificata.

Cealaltalegenda - mult mai credibila – este legata de uriasele blocaje de trafic cauzate de weekendul din Ziua Recunostintei. Politia si soferii de taxi au numit aceste blocaje in functie de zilele saptamanii: Black Friday si Black Saturday.

De ce merita sa facem cumparaturi de Black Friday

          Primul motiv este acela ca beneficiem de reduceri, dar nu orice fel de reduceri. Dincolo de reducerile obisnuite, pe care comerciantii le aplicain cursul anului pentru a face loc produselor de sezon sau a lichida stocurile, reducerile de Black Friday sunt, pentru retailerii care se respecta, mult mai mari. Este o metodapentru a inregistra vanzari uriase intr-o perioada scurta de timp.

          Doriti sacumparati mai avantajosin aceasta perioada? Folositi portalul Kuplio.ro si economisiti. Incepand de la coduri de reducere la produse fashion, cum ar fi cod reducere Answear sau Zonia reduceri, si pana la cupoane la produse electrocasnice si de mobilier, pe Kuplio.ro vetigasiintr-un singur loc toate reducerile de Black Friday din cele mai importante magazine online din tara, si nu numai.

Kuplio.ro este cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, care adunaintr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti. Intr-o forma structurata, va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate. Pagina este impartitain sectiuni tematice, care ofera o multime de reduceri, cupoane de reducere, coduri de reducere in peste 500 magazine online romanesti, dar si internationale, precum si pliante speciale pentru cumparaturi cat mai convenabile in magazinele fizice.

Comentarii

04/11/19 10:31
cititor

... Black FRAIERY ... !

18/11/19 10:44
comentator

Exact, ptr ca si aceasta " zi de Fraiery " este o smecherie comerciala, alaturi de altele si prin care cu bataie lunga, dinainte cu cel putin 6-7 luni de zile, sistematic sunt ridicate preturile astfel incat la " Fraieryy negri " ... sa se reduca cu 30-50% ... sa ia fatza acestora ... la preturile care de fapt erau pe piatza inainte ca acestea sa fie scumpite artificial .
Ma... si " fraieryy " ... musca si au ei impresia ca exista " comercianti prosti " !

17/12/19 11:19
cititor

Cel mai INTELIGENT este sa NU CUMPERI , sau daca tot te-ai hotarat, sa pricepi ca ESTI UN FRAYER ... ca de aia-i si zice " Black FRAIERY " ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5