Cum sa folosesti lentilele de contact daca te afli la prima aventura de acest gen cu accesoriile medicale oftalmologice

Daca esti novice in utilizarea lentilelor de contact, cu siguranta ca in mintea ta vor aparea mai multe intrebari, legate de folosirea lor, dar si de cat de periculoase sunt pentru ochii tai.

 In fond, atat timp cat te afli la inceput, este firesc sa ai astfel de intrebari, mai ales ca nu esti intr-un totul familiarizat cu modul in care aceste lentile de contact lucreaza pentru tine si pentru mentinerea sanatatii ochilor tai.

 Oare imi vor produce leziuni ale ochilor? Ma voi acomoda usor cu noile tipuri de lentile?

 Aceste doua intrebari vor sta cu siguranta pe buzele celor care se afla la inceput de drum in ceea ce priveste aventura lor cu lentilele de contact. Cert este ca folosirea lentilelor de contact nu ar trebui sa iti dea batai de cap, mai ales ca acestea sunt recomandate pe baza unui control medical de specialitate, in care vei fi consiliat in privinta alegerii modelului de lentile care sunt compatibile cu nevoile tale, cu natura activitatii tale cotidiene, cat si cu gravitatea afectiunii de care suferi.

 Lentilele de contact achizitionate de la producatorii sau comerciantii acreditati, fabricate din materiale premium, nu reprezinta niciun pericol in ceea ce priveste sanatatea ochilor, mai ales daca sunt respectate instructiunile de ingrijire si pastrare. Lentilele de calitate nu produc leziuni sau alte iritatii ochilor, atat timp cat sunt respectate instructiunile de aplicare si indeparte, iti speli mainile inainte de efectuarea acestor operatiuni si le pastrezi, pe timp de noapte, in solutii de ingrijire multifunctionala.

 Daca nu prezinti sensibilitate oculara, medicul tau oftalmolog iti va recomanda un model de lentile de contact pe care il poti achizitiona de Black Friday la un pret redus.

  In ceea ce priveste acomodarea cu noua pereche de lentile de contact, lucurile difera la fiecare persoana in parte, in functie de particularitatile anatomice ale ochiului tau. De regula, aceasta perioda de acomodare poate varia de la cateva zile la o luna, in care poti resimti senzatii de usoara ameteala. Dar nu trebuie sa intri in panica, este un lucru firesc, mai ales daca esti novice in ceea ce priveste purtatea lentilelor de contact sau daca dioptriile celor doi ochi difera foarte mult. In cazul unor diferente mari de dioptrii, ochii au nevoie de o perioada de acomodare pentru a focaliza corespunzator.

Lentilele de contact de unica folosinta, ideale pentru incepatori!

 Daca esti la prima aventura cu lentilele de contact, ai la dispozitie si alternativa incercarii, pentru inceput, a unei perechi de lentile de contact de unica folosinta, precum Acuvue 1-Day Oasys. Acuvue 1 Day Oasys este o gama de lentile de contact cu inlocuire zilnica, care te scapa de grija ingrijirii si curatarii regulate a acestora, mai ales daca timpul destinat acestei operatiuni este limitat.

            Un set de lentile de contact cu inlocuire zilnica Acuvue 1–Day Oasys prezinta un set de avantaje vizibile, care te vor ajuta sa corectezi defecte de vedere precum miopia sau presbiopia intr-un mod delicat:

-          sunt extrem de portabile si utile mai ales in perioada vacantelor sau cu prilejul practicarii unei activitati sportive;

-          nu necesita ingrijire suplimentara: sunt indepartate la finalul zilei, iar a doua zi se aplica o pereche noua de lentile;

-          beneficiaza de aportul tehnologiei Hydraluxe, ceea ce insemna ca ofera niveluri diferite de confort si claritate, reducand simptomul ochilor obositi si uscati;

-          se bazeaza pe principiul lacrimilor induse, ceea ce le ajuta sa mentina o hidratare constanta, elimina senzatia de „ochi obositi”chiar si dupa o zi intreaga de munca. Atat continutul de apa in silicon hidratat de 38%, cat si aprovizionarea cu 98% a oxigenului permit un confort pe termen lung.

-          ofera o zona optica mai mare, care impacteaza direct asupra calitatii vederii, indiferent de momentul zilei in care sunt utilizate (dimineata sau seara).

 Black Week iti ofera posibilitatea de a achizitiona lentile de contact zilnice Acuvue 1-Day Oasys la super oferta de la Optilen, ca sa te bucuri de confort si sanatate din plin!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5