Deputat Cristina Iurişniţi: Profesorii trebuie să fie încurajați să predea în medii defavorizate și sate uitate de lume

România are nevoie de 6% din PIB pentru educație. Banii trebuie să fie investiți în infrastructura de bază, resurse și materiale didactice și salarizare adecvată pentru personalul din învățământ.

De asemenea, profesorii trebuie să fie încurajați să predea în medii defavorizate și sate uitate de lume. O primă soluție ar fi acordarea unor stimulente fiscale, în felul acesta ar crește interesul pentru a munci în școlile din zonele defavorizate.  

 
Deputat
prof. Cristina Iurisniti
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse

Comentarii

02/12/19 11:18
cititor

Daca eram in comunismul in care si Dvs v-ati facut studiile gratis, adica pe banii nosti publici stimata doamna, TOTI ABSOLVENTII SI LICENTIATII ... erau repartizati FORTZAT , sa profeseze peste tot, acolo unde " PARTIDUL COMUNIST O CEREA " ... mai precis, peste tot acolo unde era nevoie... si nu doar acolo unde le convine unora doar ! SUNT CURIOS CUM AR FI FACUT HASTAGUL vostru ... daca ajungea la "ciolan "...
Astazi, statul asta prost, scolarizeaza pe toata lumea gratis, o poarta in scoli de meserii, da diplome la facultati ... etc. etc. etc pe banii nostri publici, dupa care le permite tuturor, sa paraseasca tzara sa plece si sa munceasca pentru ALTII , unde sa le de alora banii necesari de pensii, salarii, ocrotiri sociale, alocatii pentru copii , spitale, medicamente gratis ... etc. etc. etc si in timp ce DIASPORA DE CARE VA FOLOSITI IN CAMPANIILE ELECTORALE , isi lasa acasa " plo.zii " si " flio.sto.rogii de batrani " pe capul nostru ... al celor care suntem obligati sa-i tinem din banii publici , la care DIASPORA , tinuta in brate de voi cei din " ciuma neagra " ... NU CONTRIBUIE CU ABSOLUT NIMIC .
Cum o sa-i " incurajati " sa profeseze si " la tzara " unde nu mai vrea nimeni sa mearga , punandu-le " baioneta lui Orban" ... la gat , sau cantandu-le la zongora vai mandrutza ce te-as BBAAATE ?!!

02/12/19 11:54
guru

Anisia voastră zicea că nu are ce face cu 6% din PIB. ,,Satele uitate de lume'' cum,, metaforic'' te exprimi,Cristina, nu mai au elevi.Așa că... ești paralelă cum este și calea ferată.Nu este pentru prima dată.Apropo ai votat la turul II ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5