Deputat Cristina Iurişniţi (USR): Ne propunem să câştigăm alegerile europarlamentare, să avem 20%!

Deputatul USR, Cristina Iurişniţi, a anunţat că formaţiunea pe care o reprezintă şi-a propus să câştige alegerile europarlamentare din 26 mai şi să obţină un scor electoral apropiat de 20 de procente. Aceasta a anunţat că Alianţa 2020 USR PLUS a depus la BEC 520.000 semnături pentru susţinerea listei de candidaţi.

„Avem un procent mare de membri care vin spre USR, suntem o formaţiune politică care creşte, pentru că am făcut campanie door to door, la firul ierbii, interacţiuni cu oamenii şi problemele lor. Am fost prezenţi în Bistriţa, în Beclean, la Prundu Bârgăului, în tot judeţul. Suntem acum 10.000 membri USR şi 300 de filiale. Vrem să facem o figură frumoasă la alegeri. În politică, votul contează, pentru că altfel rolul nostru s-ar reduce la acela al unui ONG. Ne dorim să atragem cât mai multe voturi, să convingem oamenii să vină să ne voteze în 26 mai, pentru că de departe lista Alianţei este cea mai bună listă pe care vrem s-o trimitem în Parlamentul European. (...) Ne propunem să câştigăm aceste alegeri, trebuie să avem un obiectiv important şi vrem să avem o cifră înspre 20%, care să ne reprezinte munca, interesul şi faptul că trimitem pe cei mai buni oameni care pot reprezenta România cu competenţă, cinste şi demnitate", a declarat deputatul Iurişniţi.

Comentarii

30/03/19 05:49

DEPUTATUL AGRAMAT – PLANGERE PENALA
Întrebată despre modul de angajare al consilierului parlamentar cu atribuții de șef de cabinet, Nelu Boldea, – doamna deputat de Bistrița-Năsăud se bâlbâie și nu știe să răspundă:

„Păi… a fost o colaborare punctuală… nu a fost… pentru că nu am putut să-l angajez ca și consilier deoarece avea cazierul cu probleme… Am fost la Resurse Umane și de acolo mi-a spus că nu se poate… și am renunțat…”

Reporter: să înțeleg că a fost plătit „la negru”…

“Păi… da… oarecum… au fost colaborări punctuale, mda… am avut și contracte de voluntariat, da… sunt niște colaborări punctuale… care se întâmplă… când e nevoie… colaborări punctuale… care se derulează pentru anumite acțiuni… acum am încetat colaborarea asta, pentru el nu mai… nu și-a rezolvat problema cu cazierul…”.

Am căutat în legislația legată de prestațiile remunerate în România pentru a găsi ceea ce un deputat al României numește „colaborare punctuală”, situație İNEXISTENTĂ ca atare în Codul Muncii.

Sursa: https://www.stiiridebistrita.ro/plangere-penala-pentru-inselaciune-pe-nu...

ULTIMA ORĂ :******
11:01 13.03.2019 * USR şi PLUS, după ce au boicotat referendumul pentru familie, primesc şi sprijinul comunităţii LGBT la alegerile europarlamentare*.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]