Deputatul Bogdan Ivan, la Forumul “Protecţia şi Rezilienţa Infrastructurii Critice”: Securitatea ţării noastre este vitală!

Deputatul social-democrat Bogdan Ivan a transmis un mesaj la deschiderea 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 “𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐑𝐞𝐳𝐢𝐥𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐈𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐂𝐫𝐢𝐭𝐢𝐜𝐞” (Critical Infrastructure Protection Forum), în calitate de reprezentant al președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.
mpreună cu cei mai buni experți internaționali am discutat pașii concreți pentru a îmbunătății infrastructura critică a României. 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐢𝐭𝐚𝐥𝐚̆. Iar în ceea ce privește rețelele electrice, căile ferate, conductele, sistemul de sănătate, autostrăzile și capacitatea administrativă națională, România trebuie să fie pregătită pentru orice tip de urgență.
Mai mult, România urmează să transpună în legislația națională și Directiva Rezilienței Entităților Critice și Directiva NIS 2 a securității și sistemelor informatice, care vor face din România un pilon important al principiilor Uniunii Europene în regiune!
Îi mulțumesc Președintelui Camerei Deputaților, dlui. Marcel Ciolacu, cel sub patronajul căruia a fost organizat evenimentul, pentru onoarea pe care mi-a acordat-o pentru a-l reprezenta!
De asemenea, felicit Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică Bucureşti și pe dl. Adrian Vevera pentru organizarea impecabilă a evenimentului și pentru implicarea în promovarea securității cibernetice!
Pentru mai multe detalii, puteți accesa link-ul: https://cip-forum.ro/agenda/", a declarat deputatul Bogdan Ivan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5