Deputatul Daniel Suciu: Nu știam ce ne lipsește ca să fim fericiți! Să ne apucăm de golf!

Încovoiați de prețuri, facturi și pandemie, soluția a venit de la însuși președintele…golful! Să ne apucăm de golf! Avem o vorbă-n Ardeal care se potrivește de minune: baroane, e un pic de bai cu dumneata! Hai cu schiul, că de golf până și lelea Floarea e sătulă!”

Comentarii

20/09/21 16:23
Toni

Motto:
„N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit,
E de-ajuns o mână de prieteni în asfințit,
N-ai nevoie de foarte multe ca să fii fericit,
E de-ajuns un cântec, de-ajuns și puțin infinit”.
(Dinu Olărașu- N-ai nevoie de foarte multe)

Președintele Klaus Iohannis este total rupt de realitate, când vorbeste despre jocul de golf ca despre un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă ocazia de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare. Dimpotrivă , în România golful este un sport cu adevărat exclusivist. De altfel în toată lumea, golful este socotit cel mai scump sport, incluzând taxele pentru învățarea jocului de golf, dar și la cât se ridică costurile echipamentelor sau ale unui abonament. Ora de golf costă de la 30 la cîteva sute de lei. De asemenea , un set de crose costă în jur de 1500 de lei. O singură partidă poate varia între 500 și 2000 de lei. Un abonament poate să ajungă și 2000 de lei.
Si asta nu e totul. În România, sunt doar câteva terenuri de golf, din care numai două la standarde internationale, cel de la Alba Iulia și cel de la Pianu de jos. Terenul de la Breaza sau de la Clubul Diplomatic din Capitală sunt de dimensiuni mai mici.
Totusi, Daniel Suciu, acest neica-nimeni care a fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în guvernul Viorica Dăncilă ar face mai bine să tacă. Fiindcă nu l-a dus capul s-a consultat cu chelnerul Răducu, seful lui de partid si au stabilit împreună să aloce fonduri prin CNI pentru a construi încă o sală polivalentă în localitatea componentă Unirea, în conditiile în care orasul Bistrita mai are o sală polivalentă situată în apropierea parcului. Din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița. Asa că mai usor cu pianul pe scări.

21/09/21 11:57
un cetatean

Daniel Suciu-primul cosas al judetului nu poate spune nimic bun si adevarat despre el, dar e plin de ironie fata de altii!
Vezi tovarase ca poate te cauta Dragnea, si nu te gaseste acasa!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5