Deputatul Diana Morar, de Ziua Conștientizării Autismului: Să avem grijă de cei de lângă noi!

Aceste gânduri epxrimate sunt valabile nu doar astăzi, ci mereu!🙏
Astăzi este Ziua Constientizarii Autismului. Ne coloram in albastru încercând sa fim alături de cei care trăiesc altfel, diferit.
Sunt mama unui astfel de copil, iar alături de toți părinții altfel și copiii altfel, inimile noastre bat in fiecare zi din an in albastru. 💙💙
Pentru majoritatea este foarte greu sa fie altfel in fiecare zi in societatea noastră. Este o provocare, o lupta permanenta, o serie neîntreruptă de obstacole de depășit. In cele mai multe cazuri resursele sunt infime, iar ajutorul vine tot de la cei încercați și care cunosc din experiența proprie cum stau lucrurile in realitate.
Societatea cunoaște prea puțin. Statul ofera puțin spre deloc.
O mâna de oameni inimosi fac însă minuni. Fiindcă pentru un părinte cu inima albastra, un lucru obișnuit ce îl învață copilul său💙este o minune, iar atunci când pui capul pe perna istovit de griji, acel lucru banal învățat, îți da speranța pentru viitor.
Pentru ca misiunea de viața a parintilor cu inima albastra 💙este cea de a ocroti îngerii ce li s-au dat in grija de acolo de Sus.
Dragii mei, astăzi este ziua conștientizării noastre in dreptul lor💙 Haideți sa cunoaștem ca acești copii sunt cele mai inocente și mai pure persoane care ne este dat sa le întâlnim in viața.
Iar când devin Adulți, autismul nu trece, ei rămân la fel. 💙Să avem grijă de cei de lângă noi!💙

sursa: facebook Diana Morar

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5