Deputatul Diana Morar: La Festivalul Județean „Sâmbra Oilor“ m-am bucurat să fiu alături de primarul Octavian Cicșa, căruia i-am și mulțumit personal pentru lucrurile bune pe care le-a realizat pentru comuna Ilva Mare

Festivalul Județean „Sâmbra Oilor“ a avut loc, de Rusalii, la Ilva Mare, programul fiind organizat de Primăria şi Consiliul Local Ilva Mare.
"M-am bucurat să particip la acest eveniment și să fiu alături de dl. primar Octavian Cicșa, căruia i-am și mulțumit personal pentru lucrurile bune pe care le-a realizat pentru comuna Ilva Mare și implicit pentru comunitatea sa. Participanții la festival au avut ocazia să se bucure de dansuri tradiționale, muzică autentică și competiții distractive, evenimentul culminând cu un foc de artificii.Partea care face acest festival să fie atât de autentic este faptul că în 24 iunie am sărbătorit Ziua Universală a Iei, ziua în care românii sărbătoresc totodată și Sânzâienele. Alături de ilveni, m-am simțit minunat În această comună pitorească și în aceste locuri care încă mai păstrează folclorul viu", a transmis deputatil Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5