Descoperiți frumusețea Munților Rodnei și gustul adevărat al produselor lactate, la Stâna Popas Putredu Sângeorz-Băi!

Stâna Popas Putredu Moara, situată la cota 1600 m, în cea mai frumoasă căldare din Parcul Național Munții Rodnei, vă așteaptă cu drag! Astăzi, pe aceste plaiuri au ajuns cei de la Direcția pentru Agricultură Boistrița-Năsăud, la invitația oamenilor vrednici ce muncesc aici din zori și până-n noapte.
"La Stâna Popas Putredu Sângeorz-Băi găsiți cu certitudine bunătăți precum caș, urdă sau balmoș! Vă recomandăm să vă bucurați de liniștea și frumusețea Munților Rodnei alături de acești oameni frumoși și harnici de la Cooperativă Agricolă de gradul 1 Grup de producători Sângeorz-Băi! Felicitări, oameni buni, pentru tot ceea ce faceți! Respect!", este mesajul transmis de Direcția Județeană pentru Agricultură, prin directorul executiv Ioan Nuțu Tabără.
***
Trebuie menționat că Societatea Cooperativă Agricolă de Gradul 1 Grupul de producători Sângeorz-Băi are atestată brânza frământată ca produs tradițional.
Cooperativa Agricolă de Gradul I - Grupul de Producători Sîngeorz Băi a fost prima cooperativă din zona montană a României care a obținut dreptul de utilizare a mențiunii facultative „produs montan” pentru următoarele șase produse: „Cașcaval”, „Telemea”, „Smântână”, „Urdă”, „Caș din lapte de vacă” și „Brânză frământată de Sîngeorz Băi”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5