Dorin Dobra, senator PNL: Sunt realmente revoltat. Reprezentanţii E.ON Gaz descurajează investiţia numită Parc Industrial

Senatorul liberal Dorin Dobra a declarat că este nemulţumit de modul cum reprezentanţii E.ON Gaz ,,în baza unor evaluări subiective, unilaterale şi chiar dubioase în favoarea lor, etichetează investiţia numită Parc Industrial ca fiind neprofitabilă pentru ei”.

,,Îmi exprim extrema insatisfacţie după care reprezentanţii E.ON Gaz înţeleg să încurajeze, dar în cazul nostru să descurajeze investiţia numită Parcul Industrial. Pe un studiu de fezabilitate care a trecut de toate autorităţile competente şi finanţatoare, Parcul Industrial de la Bistriţa a intrat în linie dreaptă. Între diligenţele necesare a fost şi informarea către E.ON Gaz de a aduce până la poarta parcului, magistrala de gaz.

Am, aflat cu stupoare şi îmi exprim mâhnirea că în baza unor evaluări subiective, unilaterale şi chiar dubioase în favoarea lor, E.ON Gaz a etichetat investiţia ca fiind neprofitabilă pentru ei, ceea ce le dă dreptul să nu aducă această magistrală până la poarta Parcului Industrial.

În afară de problemele bugetare pe care acest răspuns al E.ON Gaz le pune Primăriei Bistriţa, cu care sunt solidar în totalitate, acest gest nu face decât să exprime atitudinea generală a marilor procesatori, distribuitori de resurse energetice din România faţă de consumatori, faţă de comunităţi şi dacă vreţi faţă de noi toţi”, a afirmat liberalul Dorin Dobra.

Dobra a mai spus că în perioada imediat următoare va redacta o declaraţie politică pe care o va intitula ,, Sclavi în propria ţară faţă de distribuitorii resurse energetice”, sperând într-o reaşezare a lucrurilor.

,,Marţea aceasta, dacă nu, marţea viitoare voi redacta o declaraţie politică pe care eventual am să o intitulez –Sclavi în propria ţară faţă de distribuitorii resurse energetice sau… Vorbim de un kilometru de conductă. Sumele nu sunt chiar atât de mari. Eu sunt realmente revoltat, situaţia e aceeaşi la Sînmihaiu de Câmpie, la Miceştii de Câmpie, unde am problemele acestea îngrozitoare. Umblu pe la ministere, pe la Autoritatea Naţională, nu am ajuns încă pe la directorii naţionali, dar poate o declaraţie politică ne va face să ne aşezăm la masă”, a concluzionat senatorul PNL Dorin Dobra.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5