Dosar penal pentru o bătrână din Măgura Ilvei, depistată cu Covid-19, care a refuzat internarea

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud se efectuează cercetări într-un dosar penal cu privire la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzutăşi pedepsită de art. 352 alin 1. din Codul Penal, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

„În data de 08.05.2020, numita M. R., în vârstă de 83 de ani, domiciliată în comuna Măgura Ilvei, a fost depistată pozitiv cu CoVid-19, iar cu ocazia sosirii echipajului de ambulanţă la domiciliul acesteia a refuzat să fie transportată la Spitalul de Boli Infecţioase Bistriţa în vederea internării, existând riscul de răspândire a bolii”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

sursa: http://ptbistritanasaud.mpublic.ro/presa/2020/comunicat%20nasaud%2011.05.20.pdf

Comentarii

13/05/20 09:00
Gavrilă N. Moldovan

Cazul ăsta se potrivește cu povestea conductorului de tren din Rebrișoara care a predat pe mă-sa milițianului de la T.F. într-o joi, când a venit la târg,în Năsăud și nu și-a cumpărat un bilet de 2 lei. Lelea era tare mândră că și-a făcut copilul domn și a scăpat de coasă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5