Dr. Marius Pop, președinte Clubul Monarhiștilor Bistrițeni: Regina Ana a iubit Poporul Român. Dumnezeu să-i primească Sufletul Curat de Regină la Dreapta Lui

Majestatea Sa Regina Ana a României a trecut, luni, 1 August 2016, la vârsta de 92 de ani – la Cele Veșnice! A fost un model de cumpătare, de statură morală, de iubire de România și de Poporul Român, de verticalitate.
Născută și crescută în Franța, cu origini franceze și daneze, Majestatea Sa Regina Ana a României, de religie catolică a fost un simbol al României, un sprijin loial de 68 de ani, de o viață al Majestății Sale Regele Mihai I al României. O femeie puternică, nobilă, voluntară, o familistă ce a luptat în al doilea război mondial fiind decorată cu Crucea de Război a Franței, a fost un real sprijin pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al României, Majestatea Sa Regina Ana a României a crescut 5 fete dintre care Alteța Sa Regală Principesa Margareta a României este custode a Casei și Familiei Regale a României. Condoleanțe Familiei Regale îndoliate!
România și Poporul Român suferă prin dispariția Sa o mare pierdere – Majestatea Sa Regina Ana a României a iubit România și Poporul Român, Majestatea Sa acceptând printr-un gest patriotic ales să fie înmormântată în Noua Catedrală Regală și Arhiepiscopală de la Curtea de Argeș, acolo, unde-și dorm somnul de veci Regii și Reginele României! Transmitem compasiunea noastră și cuvinte de mângâiere și îmbărbătare pentru încercata Familie Regală a României.
Dumnezeu să o ierte și să-i primească Sufletul Curat de Regină a României la Dreapta Lui, întru liniște și odihnă veșnică! NIHIL SINE DEO!

Clubul Monarhiștilor Bistrițeni
Președinte, dr. Marius Nicolae Pop

Comentarii

04/08/20 09:53
Zolika

,, Regina Ana a României'' este o glumă, nu știa și nu a vrut să învețe limba română.Cine a făcut-o regină?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5