Drumul de la Colibița spre Miţa intră în reabilitare, cu fonduri europene

Informația a fost confirmată de președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, cu ocazia vizitei în Bistrița-Năsăud a vicepremierului României, Paul Stănescu.

Miercuri am primit o veste bună de la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest și anume: tronsonul 2 din Lotul 1 pe DJ 172 Poarta Transilvaniei, mai exact din Drumul Blajului până în Mița, intră în finanțare prin Programul Operațional Regional. Am avut vizită în teren, proiectul a primit punctaj bun și a fost declarat eligibil”, a spus președintele Moldovan.

Potrivit lui Radu Moldovan, aparatul de specialitate al Consiliului Județean a ”tras din greu” în aceste zile libere pentru a pune la punct documentația necesară proiectului care va fi votat în ședința de îndată de luni, după care va pleca spre ADR Nord-Vest Cluj-BNapoca după care va ajunge la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.Preşedintele Moldovan a mai precizat că pe 10 sau 11 decembrie va fi semnat  contractul de finanțare, moment în care proiectul de modernizare a DJ 172 D Poarta Transilvaniei va avea finanțare integrală.

Tronsonul 1 din lotul 1 a fost recepționat, alte trei loturi intră în lucru, iar altul, lotul 5, Măgura Ilvei - Lunca Ilvei, are de finanțare prin PNDL și într-un an, un an și jumătate vom avea drum modernizat integral”, a conchis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5