Femeie transportată la spital, cu multiple traumatisme, după ce mașina a fost lovită de un tren, la Sărata

Astăzi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier produs în vecinătatea Drumului Național 17, la o trecere la nivel cu cale ferată.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o femeie de 56 de ani, din Archiud a fost acroșat de un tren personal care circula pe ruta Bistrița către Dej.

În urma evenimentului femeia a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Atât șoferița cât și mecanicul de locomotivă au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Traficul feroviar a fost intrerupt pentru o perioada de aproximativ 30 de minute.

Polițiștii continua cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
Detașamentul de Pompieri Bistrița a intervenit la iesirea din municipiul Bistrița, în Groapa Sărății, la un accident feroviar, după Stația Sărata. Echipajele de interventie au găsit o femeie în vârstă de aproximativ 56 de ani, în afara autoturismului implicat în accidentul feroviar, extrasă de către ceilalți participanți la trafic / martori.
În urma evaluării de la fața locului, victima prezenta traumatisme cranian și toracic, precum și pierdere de conștientă și după ce a fost stabilizată, a fost transportată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale amănunțite.

Persoanele din tren au fost evaluate de către echipajele de intervenție, nicio persoană nu a avut de suferit în urma impactului.
*În cazul traumatismelor provocate în urma accidentelor rutiere/feroviare, dacă nu exista riscul iminent de explozie / incendiu sau alte situații care pot pune viața în pericol, victimele nu trebuie extrase fara accesorii specifice și fără respectarea procedurilor de descarcerare, pentru a evita agravarea leziunilor deja suferite, de multe ori leziuni interne sau ale coloanei vetrabrale, care nu pot fi observate de persoane care nu au pregătire medicala / paramedicala.*, transmite ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5