Incendiu cu repetiţie la secţia de poliţie din Prundu Bîrgăului . Flăcările au distrus maşina poliţiei şi o anexă de clădire

Garda de Intervenţie a ISU Bistriţa-Năsăud  a intervenit luni noaptea la un incendiu izbucnit în curtea primăriei comunei Prundu Bîrgăului, acolo unde o mașină de poliție a ars complet, iar asta  chiar în curtea secției  de poliţie unde era parcată. În incendiu a ars și o clădire în care funcționa un birou al Primăriei din localitate. Nimeni nu a fost rănit. Este a doua oară când o autospecială de poliție ia foc în curtea Primăriei din Prundu Bârgăului.

Anul trecut, o altă mașină a fost incendiată în același loc, iar incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Reamintim faptul că în iunie 2016, din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se putea observa cum doi bărbaţi se apropie de autospeciala staţionată în parcarea Primăriei Prundu Bârgăului și a Postului de Poliție, aruncând cocktailul molotov în interiorul maşinii, după care s-au făcut nevăzuţi.

Pentru că respectivele camere de supraveghere au fost ridicate de procurorul care instrumentează cazul din 2016, de data asta nu se va mai putea afla nimic despre identitatea posibililor incendiatori.

 

Contactat telefonic, primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crişan, ne-a spus că nu este o situaţie tocmai comodă: „ Da, aşa este, suntem martorii unui al doilea incendiu mai mult decât ciudat. Din păcate, acum nu mai avem camerele de supraveghere, aşa că ancheta se va desfăşura, zic eu, mai greoi. Nu ştiu ce să vă spun, dacă a fost sau nu o mână criminală. Sigur, asta vor stabili poliţiştii”, a precizat primarul Doru Crişan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5