Ioan Oltean: Mă aştept la un scor electoral care să fie pe măsura efortului depus şi pe măsura candidatului nostru

Co-preşedintele ACL BN, deputatul Ioan Oltean, a declarat că, în judeţul Bistriţa-Năsăud, se aşteaptă la o prezenţă la vot de peste 50%. Liderul PDL BN a mai spus că a votat pentru o Românie în care valoarea să fie respectată.

"Am votat cu toată convingerea pentru o Românie normală, pentru ca în România valoarea să fie respectată, pentru ca românilor să nu le fie ruşine de ţara lor, oriune s-ar afla în ţara asta. Am votat pentru binele copiilor noştri şi pentru o Românie a lucrului bine făcut. Am foarte mari aşteptări în ceea ce priveşte prezenţa la vot în judeţul Bistriţa-Năsăud. În perioada de campanie am avut sentimentul că oamenii din judeţ au realizat exact ce vor şi ce trebuie să facă la aceste alegeri. Mă aştept la o prezenţă de peste 50% în judeţul Bistriţa-Năsăud, în primul tur, şi la un scor electoral care să fie pe măsura efortului depus de noi şi pe măsura candidatului pe care ACL l-a susţinut”, a declarat Ioan Oltean.

Oltean speră într-un scor electoral bun al candidatului ACL Klaus Iohannis, ,,în ciuda presiunilor şi ameninţărilor făcute de PSD”.

"Eu sper să avem o surpriză plăcută la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, în ciuda presiunilor, a şantajului şi a ameninţărilor pe care partidul de guvernământ le-a avut asupra celor care şi-au manifestat deschis susţinerea pentru candidatul Klaus Iohannis”, a precizat Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5