La Tiha Bârgăului, se lucrează de zor la străzi, poduri, trotuare, apă și canalizare și cămine culturale

Primăria Tiha Bârgăului vine cu vești bune pentru comunitate, care privește cu dor spre zilele normale, de primăvară, cu soare și fără griji. Pentru că viața merge înainte și totul va fi bine, proiectele continuă, respectându-se toate normele de igienă și de protecție ale angajaților și ale comunității.

“Până când vom reuși să trecem cu bine peste acest moment vreau să știți că se lucrează în întreaga comună, așa că primăvara vine cu vești bune în comuna Tiha Bârgăului! Sunt mai multe șantiere deschise în întreaga comună, fiind demarat un amplu program de asfaltare a străzilor. Astfel, se lucrează în Tiha Bârgăului pe Ulița de la Vale, în Tureac pe străzile La Grațian și Valea Șutenilor, în Mureșenii Bârgăului pe Ulița Morii dar și pe drumul Arendaș (Valea Tureacului - Iliuța Bozghii). De asemenea, se află în execuție și podul de la Iliuța Bozghii și se lucrează la trotuare în localitatea Tureac. Avem în desfășurare și programul de introducere a apei și canalizării în Tiha Bârgăului și Tureac, și aici lucrările fiind în execuție. Căminele culturale din Tiha și Tureac se află și ele într-un stadiu avansat de execuție și sperăm să ne putem bucura de ele cât mai curând.
Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru implicare și pentru modul în care ați înțeles că numai respectând distanțarea socială vom trece cu bine peste acest moment extrem de dificil pentru întreaga lume.
Îmi doresc ca viața să reintre în normal cât mai repede și să ne revedem cu bine și cu sănătate”
, transmite primarul comunei, Vasile Șut.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5