Mândria Colegiului „Petru Rareş” din Beclean. Eliza Mureşan, eleva de 10 la Bac care nu a venit niciodată fără un premiu de la concursuri !

Fata de 10 la Bac doreşte să devină un renumit matematician. Eliza Mureşan este absolventa ce a reuşit să ia 10 pe linie la examenul de Bacalaureat, veste primită cu bucurie de conducerea instituţiei, în frunte cu directorul Cristi Nicula.
Absolventă a profilului Matematică-informatică, Eliza doreşte să meargă mai departe tot pe profilul Matematică-informatică, fie la Politehnică, fie la Universitatea „Babeş-Bolyai”.
Întrebată cum a primit vestea, aceasta ne-a declarat „a fost un şoc la prima vedere, iar mai apoi emoţiile m-au copleşit şi mi-am dat seama că toată munca mea e răsplătită”. Despre anii de liceu spune că „au fost frumoşi, cu multă muncă, dar şi cu distracţie, este perioada în care m-am maturizat”.
Despre reţeta succesului, spune că depinde de fiecare în parte, însă aceasta trebuie să conţină „muncă, ambiţie, dar şi timp pentru tine”.
Diriginta Elizei, Neli Nicula, ne spune că merg împreună pe acest drum din clasa a V-a şi că a fost un elev olimpic, cu rezultate foarte bune: „Este singura elevă care nu a venit niciodată fără un premiu de la concursuri. Sunt foarte mândră de ea, este o fată foarte inteligentă, una dintre eleve bune şi dragi ale noastre”.
Îi urăm succes pe mai departe şi felicităm toţi elevii de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean, împreună cu profesorii lor, pentru că în ultimii ani au schimbat faţa acestei instituţii, făcând-o una dintre cele mai importante la nivel judeţean, dar şi la nivel naţional, amintind doar faptul că în aceste zile aici se desfăşoară Concursul Naţional de Robotică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]