Mike Godoroja & Blue Spirit vin la Sinagogă, pe 15 mai, în turneul național „Viață - Iubire. Armonie. Zbor”

Spectacolul multimedia cu Mike Godoroja & Blue Spirit va avea loc la SINAGOGĂ! 
Vă aşteptăm la un spectacol de zile mari!
Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro (noua locaţie şi diagrama sălii vor fi actualizate în timp util)
de la Casa de Bilete a Palatului Culturii şi de la Sinagogă (înainte de spectacol)
Mike Godoroja & Blue Spirit vin la Bistrița, pe 15 mai, în turneul național „Viață - Iubire. Armonie. Zbor”
Albumul „Viață. Iubire, Armonie, Zbor” este un produs multimedia care transmite atât de real și complex trăirile, simțirile și dorințele legendarului artist.
Turneul Național cuprinde și Bistrița, pe 15 mai, la Sinagogă, cu o reprezentație de excepție. Pe parcursul a 5 luni de turneu, Mike Godoroja & Blue Spirit vor vizita 22 de orașe unde vor spune, pe versuri și muzică, povestea frumoasă a celei mai recente opere ale artistului.
Așa că, fanii bistrițeni vor putea cânta și participa la un show 100% LIVE, special conceput pentru a trăi emoțiile celebrelor piese semnate Mike Godoroja & Blue Spirit.
Spectacolul de lansare a albumului trilogie Viață - Iubire. Armonie. Zbor este în sine o multiplă provocare, pe deoparte este o invitație pentru public de a cunoaște o zonă muzicală extrem de specială art rock, din care fac parte nume inspiratoare celebre cum ar fi Peter Gabriel, Pink Floyd, formația Sfinx din România și așa mai departe. Muzica pe care Mike Godoroja o va transpune scenic se așează pe teritorii variate stilistice de la rock la blues, de la sol la folk și chiar muzică progresivă . Va folosi instrumente care unele dintre ele sunt o noutate în România cum ar fi Hurdy Gurdy, cigar box guitar, Autoharp guitar sau sintetizatoare neobișnuite de la cele clasice moog până la fantasticele digitale touch screen.
La fiecare spectacol va fi o expoziție foto cu cele mai frumoase momente surprinse în Booklet-ul vinilului, de asemenea stand de prezentare a pachetului de viniluri, tricouri, carte.
Împreună cu această colecție de viniluri se va lansa și volumul de poeme semnat de către Mike Godoroja cu același titlu "Viață", cuprinzând strădania artistului de aproape cinci ani de zile strânsă într-o carte ilustrată grafic de către artistul vizual Codrin Cardu.
„Trăiesc cu emoție și recunoștință ceea ce voi avea ocazia să experimentez anul acesta, din punct de vedere profesional. Abia aștept să aduc în fața publicului meu bucuria acestui album „Viață - Iubire. Armonie. Zbor” și tot ceea ce presupune existența lui în bogăția mea existențială.”, declară Mike Godoroja.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5