MInistrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, alături de Tina Olari și rochiile ei de seară

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu Tina Olari a organizat prezentarea de modă ”Sublimul Feminin”. Prin încăperile Secției de Artă Contemporană ale Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud au defilat modele îmbrăcate de celebrul designer bistrițean. Vedeta serii a fost rochia care a îmbrăcat cea mai frumoasă femeie din lume, MISS WORLD 2015, și care grație Tinei Olari va intra în custodia muzeului, putând fi admirată de toți cei interesați.

Dintre creațiile Tinei Olari, care au îmbrăcat câștigătoarele concursurilor mondiale de frumusețe, amintim: Miss Top Model Of The World 2010, Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Barcelona, Miss Spain, Miss România și Miss Supranațional 2017.

Designerul bistrițean, recunoscut la nivel mondial și prezent pe scenele modei din Dubai, Milano, Barcelona și Madrid a fost prezent la Bistriţa pentru a celebra împreună frumosul, eleganța și femeia însăși!

Seara a fost întregită de o serie de surprize oferite de colaboratorii Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud: Crama Jelna cu producția anului 2017 și Yves Rocher România reprezentat prin Laura Someșan și Doru Marian Someșan, sales manageri la compania menționată.

Invitat la Bistrița unde va participa la mai multe activități atât specifice ministerului pe care îl conduce dar și politice, Fifor fiind președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Fifor a fost prezent aseară la evenimentul monden găyduit de Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud: prezentarea de modă a Tinei Olari. Radu Moldodovan: ”Invitați de seamă la prezentarea de modă a Tinei Olari! Ministrul Apărării Naționale, Domnul Mihai Fifor, Comandantul Forțelor Terestre ale României, Domnul General Ovidiu Uifăleanu și Comandantul Diviziei 4 Infanterie “Gemina” Cluj-Napoca, Domnul General Virgil Ovidiu Pop au acceptat să urmărească creațiile bistrițencei Tina Olari, în această seară la Complexul Muzeal Bistrița! A fost un eveniment interesant, plin de zâmbete și frumos! Felicitări Tina Olari și tuturor organizatorilor!”

Printre cei care au fost prezenţi la eveniment se numără prefectul Ovidiu Frenţ, subprefectul Ciprian Ceclan, primarul din Sângeorz Băi – Traian Ogâgău,  primarul din Prundu Bârgăului – Doru Crişan, prim-vicepreşedintele PNL – Stelian Dolha. Printre manechinele care au defilat s-au aflat şi Anamaria German – interpretă de folclor ţintuită într-un scaun cu rotile,  Cosmina Cucură, la rândul ei interpretă de folclor, dar şi angajate ale Complexului Muzeal.

Reamintim că Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, efectuează astăzi o vizită de lucru în județul Bistrița-Năsăud. Concret, Fivor va participa dimineața  la mai multe activități la Garnizoana Bistrița, după care, la orele amiezii va superviza lucrările conferinței județene extraordinare a PSD Bistrița-Năsăud.Conferința va stabili pe cei 80 de membri ai delegației PSD BN care va participa în 10 martie la Congresul Extraordinar al acestei formațiuni politice de la București.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5