Ministrul Petre Daea, la Sânmihaiu de Câmpie. Deputatul Bogdan Ivan:Un om pragmatic, vizionar și iubitor de țară!

Astăzi am primit la Sânmihaiu de Câmpie, vizita unui român adevărat, Petre Daea, Ministrul Agriculturii!

De la prima oră a dimineții am mers împreună cu dl. Ministru și cu primarul comunei, Ioan Mate, în lanuri de porumb, de grâu și de soia, cultivate de gospodarii de pe câmpie.

Am vizitat și ferma lui Sebastian, care a lăsat Elveția pentru România și astăzi are o fermă de toată frumusețea cu 80 de animale și lucrează 130 de ha. Am vizitat și ferma lui Răzvan, un tânăr fermier din Sânmihai, care crește 180 de vaci Black Angus. Oameni harnici, care au nevoie de mici fabrici de procesare pentru a-și valorifica producția cât mai aproape de fermă!

Am încredere că proiectele de care am vorbit astăzi la întâlnirea cu fermierii din zonă, vor prinde contur prin implicarea ministrului Daea. Un om pragmatic, vizionar și iubitor de țară🇷🇴.

#Dezvoltăm_Bistrița_Năsăud
#agricultură
#deputat_de_bistrița_năsăud
#PSD

Comentarii

31/07/22 15:46
Relu

“Interesul poartă fesul”. Petre Daea a intrat in folclor si datorită perlelor sale, intre care una a făcut incojurul lumii fiind rostită chiar la Bruxellesin februarie, 2019: „Cormoranii au ajuns să înoate în piscine“. Războiul lui Petre Daea cu cormoranii are legătură cu societatea comercială "Piscicultorul SA", din Crevedia ferma deținută de fiica ministrului Petre Daea își desfășoară activitatea pe baza unor licențe eliberate în anul 2009 de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, unde vicepreședinte era la vremea respectivă actuala soție a ministrului Agriculturii. Camelia Luchian, actuala soție a ministrului, a lucrat între 2008 și 2009 ca director chiar la ferma fiicei ministrului, iar un an mai târziu era numită vicepreședinte la Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură. Fiica ministrului agriculturii, Elena Larisa Popescu, este acționarul principal la Piscicultorul SA din Crevedia, societate care administrează trei bălți de pește în județul Dâmbovița. Asadar, Petre Daea a lansat campania împotriva cormoranilor prin anul 2019 odată cu pagubele pe care aceste păsări le-au provocat la bălțile administrate de Piscicultorul SA din Crevedia, județul Dâmbovița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5