Mitropolitul Andrei: Anii trec foarte repede. Orice zi în care faci o faptă bună este câştigată pentru cartea eternităţii

http://ziuadecj.realitatea.net/

Mitropolitul Andrei le-a adresat un scurt cuvânt de învăţătură numeroşilor credincioşi prezenţi la slujba oficiată cu ocazia anului nou, la catedrala mitropolitană din Cluj-Napoca.

La finalul Te De-umului oficiat la catedrala mitropolitană cu prilejul Anului Nou, mitropolitul Andrei a specificat că în cadrul slujbei religioase i-a cerut lui Dumnezeu să binecuvânteze „cununa anului" care urmează.

„Să dea Dumnezeu să facem paşi pentru îmbunătăţirea vieţii noatsre şi să devenim făpturi noi în Hristos. Constatăm cu nostalgie că anii trec foarte repede. (...) Ceasornicul nu poate fi oprit şi ce ne rămâne de făcut? Este să căpătăm o inimă înţeleaptă şi să ne numărăm bine zilele. Orice zi în care faci o faptă bună, în care faci o faptă bună şi trăieşti pentru Dumnezeu şi pentru semenul tău este o zi câştigată pentru cartea Eternităţii. Orice zi în care nu ai făcut o faptă bună este ruptă din cartea Eternităţii. Să de Domnul Dumnezeu ca în 2013 să fim binecuvântaţi, cu belşug spiritual, cu belşug material, să fie mai bine în lumea aceasta, pentru că necazuri, greutăţi, supărări au fost destule; să fie mai puţine şi să facem încă un pas mai aproape de Dumnezeu. Şi urându-ne unii altora să dea Tatăl Cel Ceresc ca acestă urare efectiv să fie şi o rugăciune. Vă dorim un An bun, la toate mesele inimi vesele. La mulţi ani!", a transmis în finalul cuvântului său mitropolitul Andrei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5