Primarul Nicolae Vrâncean: Rog să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să nu ascundem că am călătorit înspre și dinspre zonele afectate cu Covid-19

Primarul Nicoalea Vrâncean de la Josenii Bârgăului a transmis un mesaj către comunitatea pe care o conduce, solicitând locuitorilor să adopte o serie de măsuri, astfel încât să nu asistăm la o răspândire a infecţiei cu noul coronavirus. 

 

"Dragi cetățeni ai comunei Josenii Bârgăului,

Pentru a preîntâmpina o răspândire necontrolată a infecției cu Covid-19, este necesar să respectăm toate măsurile venite din partea Comitelului Național pentru Situații de Urgență. Cu siguranță aceste măsuri nu sunt pe placul unora dintre dumneavoastră, însă siguranța personală, dar mai ales a familiei, a copilașilor și a părinților noștri este vitală.

Ne confruntăm cu o situați nouă pentru România și pentru celelalte state ale lumii, în care infecția nu doar că a îmbolnăvit populația, dar o și ucide.

Consider că responsabilitatea, cooperarea, prevenția și protecția sunt esențiale pentru a stopa răspândirea virusului.

Până acuma în județul Bistrița-Năsăud nu au fost confirmate testări pozitive, se așteaptă rezultatele pentru cele 4 persoane puse de ieri în carantină.
Avem în București tristul exemplu al fostului ofițer MAI care a ascuns că s-a întors din Israel, și-a continuat în mod inconștient activitatea de zi cu zi, îmbolnăvindu-și fiul, nora însărcinată și nepoțelul în vârstă de 3 ani.

Rog să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să nu ascundem dacă călătorim înspre și dinspre zonele afectate cu Covid-19.

Atașez o serie de măsuri de prevenție pe care vă sfătuiesc să le respectați!

Evitați panica!
 Multă sănătate tuturor!", a scrie edilul Nicolae Vrâncean, pe pagina sa de facebook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5