Primăria Bistriţa va suporta costurile amenajării unei parcări pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Primarul Ioan Turc a declarat, în cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local, că a avut o discuţie cu preşedintele Consiliului Judeţean Bistroţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi cu cu managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, ec. Gabriel Lazany, în vederea încheierii unui acord de parteneriat între Primăria municipiului Bistriţa şi  Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru susţinerea unor investiţii.

„Documentul va fi supus votului Consiliului Local. Cel mai probabil, municipalitatea va suporta costul modernizării unor secţii. Vom merge pe un gen de Acord-cadru, pe o perioadă de câţiva ani de zile.

Sănătatea nu e proprietatea nimănui, e de interes public, astfel că i-am spus dlul Radu Moldovan şi a fost perfect de acord că aceste lucruri nu trebuie să devină câmp propagandistic pentru nimeni. Altminteri, atunci când partidul dvs. a avut primar, viceprimar şi majoritate în Consiliul Local, nu aţi finanţat cu niciun leu activitatea Spitalului Judeţean. După ce noua administraţie şi-a preluat atribuţiile, am făcut anumite lucruri, să ne amintim de terenul de pe str. Grănicerilor pe care l-am cedat spitalului pentru anumite investiţii.

În regim de urgenţă, vom amenaja o parcare la Spitalul Judeţean, vom suporta costul amenajării, astfel încât câteva zeci de locuri de parcare să poată fi puse la dispoziţia personalului medical şi a vizitatorilor”, a explicat primarul Ioan Turc.

 

Comentarii

07/10/21 11:04
Din cartiere

Poi, chiar... cand duci un bolnav la spital, efectiv nu ai unde parca si trebuie sa lasi masina in strada ori sa blochezi trotuarele din zona. In incinta nu te lasa, afara iti da amenda...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5