Membri ai Biroului Operativ și șeful Comisiei de medici a Federației SANITAS, întâlniri de lucru în Bistrița-Năsăud

În perioada 20 – 24 octombrie 2024, membri ai Biroului Operativ și șeful Comisiei de medici a Federației SANITAS au participat, în județul Bistrița-Năsăud, la o serie de întâlniri cu toate categoriile de salariați din sistemul sanitar și din cel de asistență socială, atât membri cât și nemembri de sindicat din Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, Spitalul orășenesc "Dr. George Trifon" Năsăud, Spitalul Orășenesc Beclean și din centrele aparținând DGASPC Bistrița-Năsăud.

Prima jumătate a anului 2025 va aduce pe agenda Federației SANITAS subiecte extrem de importante pentru buna gestionare a cărora avem nevoie de opiniile membrilor noștri de sindicat. De asemenea, pentru pregătirea negocierilor, avem nevoie de date pe baza cărora să ne construim argumentele.

Teme precum noua lege a salarizării, noul normativ de personal, actualizarea tarifelor, implementarea ultimelor reglementări salariale, relații de muncă, condiții de muncă etc. au fost dezbătute la fiecare întâlnire și fiecare dintre dezbateri a generat idei și propuneri pe care le vom folosi în strategiile de negociere ale Federației.

Am preluat de asemenea o multitudine de probleme, întrebări, solicitări pe care le vom repartiza către diverse instituții pentru a le găsi soluții, răspunsuri, rezolvări în folosul membrilor noștri de sindicat.

Apreciem colaborarea corectă dintre organizațiile sindicale din județ și autoritățile locale, cât și colaborarea onestă și productivă dintre sindicate și managementul unităților sanitare.

Plecăm din Bistrița-Năsăud cu multe exemple de bune practici culese/constatate în acest județ atât din spectrul relațiilor administrație-sindicate cât și din spectrul relațiilor sindicate-membri de sindicat!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5