Nicolae Bușcoi, învestit primar al comunei Zagra. Noul Consiliu Local a depus jurământul

Constituirea noului Consiliu Local Zagra și depunerea jurământului de către Nicolae Eugen Bușcoi marchează începutul unei noi etape administrative în comună. Prefectul Teofil Ciorbă și secretarul de stat Monica Săsărman au fost alături de comunitatea din Zagra.
"Este un moment special, pe care îl trăiesc cu emoție, având o relație de prietenie cu domnul primar. Știu cât de respectat și apreciat este la nivelul comunei, iar această recunoaștere se extinde și la nivel județean.
Astăzi, consilierii locali, alături de domnul primar, au fost învestiți în funcțiile lor, pregătiți să își îndeplinească îndatoririle cu devotament. De fiecare dată când am vizitat această comunitate, am remarcat cum locuitorii își privesc liderul cu mândrie și respect, un semn clar al încrederii pe care o au în el. Sunt convins că, dincolo de comunitate, cineva drag domnului primar, tatăl său, care a fost și el un primar de succes, îl veghează cu mândrie și îl susține.
Îmi doresc ca această unitate și dorință de progres să continue, iar rezultatele deja vizibile să fie apreciate de toți. Mult succes domnului Bușcoi Nicolae Eugen și consilierilor locali, și fie ca Dumnezeu să ne ajute pe toți în realizările viitoare. Sunt mândru de această comunitate. Felicitări, domnule primar!", a transmis prefectul Teofil Ciooarba.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5