Dorin Vlașin, al doilea mandat de primar al Năsăudului: Mulțumesc fiecărui năsăudean în parte!

A fost o zi de sărbătoare pentru comunitatea năsăudeană. În cadrul unei ceremonii solemne, a fost constituit noul Consiliu Local al orașului Năsăud, iar primarul Dorin Vlașin a depus jurământul pentru al doilea mandat de primar al „orașului academicienilor”.

         Subprefectul Eugen Curteanu, protopopul ortodox al Năsăudului – Ovidiu Sermeșan și preoții ortodocși ai localității, deputatul Robert Sighiartău, liderul PNL BN – Ioan Turc, primarii liberali Marian Forogău – Șanț, Sorin Hognogi – Spermezeu, Florin Sas – Salva, Daniel Năstuță – Rebra, consilieri județeni, directorii instituțiilor de învățământ din oraș, managerul Spitalului orășenesc „Dr. George Trifon” – Daniel Marcu, antreprenori locali, invitați au fost alături de aleșii locali.        

         “Iată-ne după 4 ani, într-un număr atât de mare aici, într-un nou moment important pentru orașul și pentru comunitatea noastră. Aș începe prin a mulțumi, în primul rând, Bunului Dumnezeu că ne-a rânduit și am ajuns aici să conduc acest frumos și minunat oraș. Trebuie să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost alături. Vă mulțumesc în primul rând dumneavoastră tuturor și să mulțumesc fiecărui cetățean în parte care e data de 9 iunie ne-a încredințat un nou mandat pentru a conduce destinele acestui oraș pe următorii patru ani”, a declarat primarul Dorin Vlașin. Edilul Năsăudului a menționat că rodul muncii administrative s-a văzut pe data de 9 iunie, când 73 % dintre năsăudeni i-au dat din nou girul acestei echipe.

“Mulțumesc doamnelor și domnilor consilieri locali care au făcut parte din vechiul consiliu local și din vechile consilii locale. A fost foarte important, pentru că să știți că aici s-a lucrat în echipă în fiecare perioadă și cred că asta a contat cel mai mult. Le urez mult succes și felicitări, în primul rând, celor 17 consilieri noi aleși, care alături de mine și de echipa noastră trebuie să facem lucruri pentru năsăudeni”, a adăugat primarul Dorin Vlașin.

         În mesajul său, primarul Vlațin a adresat mulțumiri șefilor de instituții din comunitate, directorilor de școli, preoților,  managerilor de firme, fiecărui cetățean în parte și, nu în ultimul rând, echipei de la Primăria Năsăud - “una dintre cele mai performante din județul nostru și nu numai”.

         Ioan Turc a menționat că, pentru administrație, continuitatea este foarte bună și este o premisă a dezvoltării, în timp ce deputatul Robert Sighiartău a evidențiat „mica Românie” care funcționează la Năsăud, adăugând că acest oraș devine un punct central economic, cultural, spiritual pentru întregul ținut năsăudean.

 

 

 

Comentarii

25/10/24 16:05

Mulțumirile sunt frumoase, dar acum urmează munca. Năsăudenii așteaptă realizări concrete în acest al doilea mandat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5