O poveste tulburătoare la Jelna. Fiţi alături de familia a cărei casă a ars. Tatăl invalid, mama şi cei cinci copii au nevoie de ajutorul nostru

Luna mai a fost una neagră pentru familia Simionca din Jelna. Munca de-o viaţă le-a ars complet în urma unui incendiu care, se pare că a izbucnit de la prelungitorul de la frigider. „Am fost o fată săracă şi am crescut de la 8 până la 14 ani pe stradă şi viaţa nu a fost niciodată uşoară pentru mine. Alături de soţul meu, care este imobilizat într-un scaun cu rotile din cauza unei injecţii ce i-a fost dată la un an, am reuşit să ne întemeiem o familie frumoasă, având şase copii, dintre care cei mai mici sunt gemenii Andrei şi David, de doi ani, iar fata cea mare, de 18 ani, este căsătorită.

            Împreună am pus bănuţ cu bănuţ şi din pensia de invalid şi indemnizaţia de îngrijitor am reuşit să ne construim o căsuţă. Când am spus „Doamne, îţi mulţumesc pentru tot ceea ce ne-ai dat”, casa noastră s-a făcut scrum. Ne-a ars mălaiul de pe un hectar, de pe podul casei, porcii, iepurii, câinele şi găinile. Abia am reuşit să ne salvăm, soţul suferind arsuri pe 15% din suprafaţa corpului. Nu este uşor să vezi că munca ta de-o viaţă, pe care ai reuşit foarte greu să o aduni, este făcută cenuşă în câteva minute. Ne-a ars şi maşina pe care o aveam în curte, iar zidurile casei nu se mai pot folosi.

            În această perioadă, stăm la socrii noştri şi sperăm că bunul Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor de bine, ne va ajuta să avem din nou o căsuţă a noastră”, ne spune Florica Simionca . Ea este, în momentul de faţă, stâlpul familiei şi se luptă ca soţul şi copiii ei să aibă un trai decent, printre cei care i-au sărit încă de la început în ajutor fiind primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, căruia îi mulţumeşte. Ne-a emoţionat în momentul în care a trecut pragul redacţiei noastre şi vă rugăm şi pe dumneavoastră, din puţinul pe care-l aveţi, să puneţi o sumă cât de mică în contul acestei familii, pentru ca mână de la mână să reuşim să dăm o speranţă acestor copii, în contul deschis la Banca Comercială Română: RO73RNCB0038111437290005, pe numele Simionca Florica.

            Puteţi fii îngeri salvatori pentru o familie care are nevoie de noi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5