Pacient găsit căzut în curtea Secţiei de Boli Infecţioase de pe Alba Iulia. Acesta are o fractură cervicală. Poliţia a deschis o anchetă

În data de 10 setpembrie, spre miezul nopţii, un pacient în vârstă de 47 de ani, internat în Secția Boli Infecțioase (etaj I) a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, a fost găsit de către personalul sanitar căzut în curtea complexului spitalicesc de pe str. Alba Iulia din municipiul Bistrița.       

„Potrivit medicului de gardă, pacientul fusese internat de duminică (09.09.2018) în Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril, fără probleme psihice cunoscute. Întrucât în cursul serii de 10.09.2018 a prezentat agitație, la ora 22:00, asistenta de serviciu i-a administrat Diazepam injectabil.

La verificarea saloanelor de la ora 23:40, pacientul dormea. La administrarea medicației de la miezul nopții, acesta nu a fost găsit în salon, lenjeria patului și pervazul geamului prezentând materii fecale. Imediat s-a dat alarma, pacientul fiind găsit căzut în curtea unității”, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari.  

Personalul medical a apelat numărul unic de urgență 112, bărbatul fiind preluat conștient, dar incoerent de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe, unde, în urma investigațiilor, a fost diagnosticat cu fractură cervicală amielică. În prezent, pacientul este internat în Secția Anestezie-Terapie Intensivă sub supraveghere și tratament de specialitate. Inspectoratul de Poliție al județului Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă în acest caz.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5